ännu en del i min samling.

strandpromenaden i hvar.
det är en viss charm med alla butiker & stånd.

sena nätter, tomma glas. 

min fina syster!
hur hårt du än försöker kommer aldrig kunna bli lika cool som min far. åker med på solsemester men bygger kojor i träden för att få skugga. #yolo typ...
ännu mer väggar och fönster. 



en del puzzelbitar passar inte.

photos from last week by the sea.

snurrar, kastar & landar. yrseln om vad som händer, innan man greppat vad som verkligen händer. man inser vad som sker men kan inte göra annat än att låta sitt mentalatillstånd att falla. maktlösheten är ett faktum. man faller och först när man landar har man en chans att klättra upp igen. livet är inte lätt men vi alla vandrar våra smala, krokiga vägar framåt mot de vi tror ska få oss att känna oss lyckliga. men vad är de? tänk er en cirkel, när man är som högst upp på cirkeln gör det som ondast att falla ner mot botten, då fallet blir som längst & smällen som ondast. ska man kämpa sig upp igen så är vägen lång och lyckan är inte långvarig. se lyckan som en känsla och inte en plats. är du på botten på cirkeln har du redan tappat lyckan & då krävs så mycket mer för att du ska bry dig. att hitta balansen mellan att ligga på topp & bry sig så lite som möjligt tar på en. jag ligger där & börjar sakta men säkert känna en massa känslor jag trängt undan & förnekat. skärmande, men det är så de varit. vem sa att livet skulle vara enkelt? det sa bara att de skulle vara värt det. jag lever en gång & låt mig få leva därefter.

men ibland hade de kunna vara lite lättare.




molnig himmel med soligt sällskap.

kunde inte spenderat min söndag bättre. det blev nämligen söndagmys ihop med en dunder bra robin! & det kändes på tiden. saknat de där lättsama stunderna ihop med honom. vi gick lite smått i stan men framförallt satt vi på barista i timmar & pratade om allt vi kunde kläcka ur oss. underbart! vi gick ihop med våra kreativasinnen & estetiska inlägg & där någonstans lyckades vi väl få några stunder fasta på bild! tack fina du för idag. får vi göra om & ta alla secondhand butiker på köpet! kram på er alla!!!

p.s om någon hittar en motsvarande väska som robin äger få ni jättegärna köpa den till mig. kommer bli världens lyckligaste! för väskan är sååå fin. 
 



andra delen från värmen.

åh, det är som jag letar vuxenpoäng! haha, idag för exakt ett år sen köpt jag min kamera. -nej har inte den kollen men gick igenom mitt arkiv här om dagen..- för fyra dagar sen bytade jag upp mig till en ipone 5 & satans va bra jag trivs med den! på tiden... & nu när jag är 18 står avtalet på mig. big deal tänker ni men för barnet som håller på att växa upp & får göra nytt är de det. även jobbat min första vecka med mitt ena jobb då det blev en massa kaos med de andra. aja, nu ska jag straxt med bussen till min älskade kusin sara kanske utnytjar vi vår ålder & besöker malmös uteställen ikväll? nä, vet ni vad? vi får se helt enkelt vad som sker. vi hörs när vi hörs. kramar!


jag får ont i hjärtat när jag ser sånt här. så vackra men så sköra. 

foto: frida birr/linnea birr
edit: linnea birr



första delen & lite där till.

kom hem till svea-rike i går & har fortfarande en stor hög med bilder jag vill dela med mig av. imorgon börjar första dagen på jobben, med betoning på plural. jag har nämligen tagit mig på att jobba alldeles för många timmar om dagen med två olika jobb. men det är en god sak & förhoppningsvis även värt det. ändå bara en kortare period jag kör så, så det ska nog fungera! mitt socialanätverk kommer dock få ta en del stryk. aja, blir att gå & lägga sig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon. blir tvungen att ställa klockan på kvart över sex... massa mysiga & långa kramar från en förväntansfull linnea! 
 
 



semesterlyxen när den är som bäst.

förstår ni lyxen jag har?! maten de här dagarna är inte att leka med.

vi dukar upp frukosten vid ett bord inomhus som vi får plocka ifrån innan vi går ut & sätter oss på balkonen i morgonsolen. 
beställer lunch & kvällsmat från olika menyer. allt som de italienskaköket har att erbjuda.
ibland unnar vi oss även en efterrätt eller två.