FOTOGRAFERING PÅ HUMLAMADEN.

det är verkligen inte det enklaste att jobba ihop med djur. haha! 

titta bara på den här bilden från idag. hästen tyckte nog allt att vi var ganska fåniga som stod och praslade med påsar och försökte få lite uppmärksamhet. men även att linn bar en alldeles för fin klänning för att passa in på en hästgård. jag får tacka hennes moster för att hon hjälpte mig att genomföra den här fotograferingen samt att ägaren lät mig låna hästen! tusen tack allihopa! ibland är det kul att testa på något nytt, länge sen jag verkligen rastade av kameran och även om det den här gången blev tack vare ursäkten att fota fordon till en skolarbete så är det så himla kul! (japp, hästar anses vara ett fordon/transportmedel enligt min lärare) hinner inte gå igenom fler bilder ikväll men hoppas ni får ett gott skratt av den här bilden. fick i alla fall jag när jag tittade igenom bilderna i kameran. hoppas ni alla får en underbar fredag! kram 



trowback

stockholm i all ära. 

sitter just nu hemma hos min vän linns kusins lägenhet och här har jag i stortsätt varit hela veckan. jag och linn har i princip bott ihop. fått testa på att bo själva vilket passar oss båda helt perfekt. kommer bli jobbigt att flytta hem igen haha. på sportlovet var ju som sagt samma duo på resande fot i stockholm och bodde hos min mormor. vi turistade runt, träffade min kusin, gick i de finaste butikerna i gamla stan och fikade minst en dag om dagen. en väldigt lyckad semester må jag säga! drömmer redan iväg till min nästa resa... as always! ha en fantastisk fredag. kram på er! 



lovely.

big love. 

eftersom jag & min vän johanna missade frukosten slog vi ihop frukosten med lunchen. satan i gatan vad vi åt & himmel & pannkaka vad gott de var! 

någon timme senare åkte min vän hem & jag mötte upp mamma för att spontant titta på bio. mysig & rolig film den där, 100 åringen som hoppade ut genom fönstret & försvann. 

nu sitter & tar vår sena kvällsmat på vespa. mums! blev mycket god mat idag, men inte mig emot! ni får ha en fortsatt bra dag & äta gott så hörs vi. kram på er! 



en ny start på allt och inget.

kanske ska börja få de här stället att leva lite igen. nä, inte kanske, jag ska! finns mycket jag ska göra men även mycket jag gjort undertiden jag varit borta från mitt eget hem. (japp, cheesy men sant, de här är mitt hem, ni är mina gäster som är mer än väl välkomna!) skulle bara vilja dela med mig av några guldkorn jag upplevt sen senast. bilder från mobilen.
1. i mitten på februari var jag och linn och såg min barndomskärlek, min krigare och survivor. ron pope i all ära. så fantastiskt lyckorus att jag inte kan sätta ord på det ens. 2. några dagar senare blev det lov och samma duo åkte iväg till huvudstaden & bodde hos min mormor och bonusmorfar. vandrade bland annat runt i gamla stan och hittade världens bästa grammofonskivors butik. det enda som saknades för att jag inte skulle köpa med mig allt hem var... att jag inte har någon spelare. haha! mer om de senare.
3. hämtade hem min största paket jag nånsin fått på posten, mitt studentpaket. med min studentmössa (!!!) och lite andra tillbehör så som glas, tuta & tjocktröja. det bästa av allt var nog ändå att den kom i silver och att stenen mitt på är lila. woooho! 4. vi gick ut ett helt gäng natten till vår 100 dagars inför studenten. & satan i gatan vad kul vi hade trots att det blev på en måndag. jag står dock i skuld till bruden på bild, johanna, hon ställde nämligen upp som chaufför! bästa. 
jag vet om att vi hörs snart igen! ååh, vad jag saknat er. kramisar!