så fort det kan slå om.

 model: jag foto: liza weidmar


om ni trodde jag hade dött så trodde ni fel. kanske ser det ut så på bloggen men de senaste dagarna har faktiskt räddat mig. kände mig nästan inneboende hos min tjej i helgen, delade på en nyckel och det kändes som vi körde på teorin ”äta, sova, dö”. hon gör mig verkligen glad.

så med lite ny motivation i kroppen började denna vecka med snö och förseningar. men konstigt nog var jag lika glad ändå. länge sen jag hade så roligt under min tisdag/fotodag då vi lyckades pricka in en massa guldkorn. prickade av alla fotograferingar och modellande som behövdes inför vårt slut projekt i foto3. äntligen på banan med de där! kom hem till Linn och vi lyckades utmana oss själva med skridskoåkning trots oslipade skridskor. det satt ändå i kroppen så efter ett tag gick det väl? det var ganska skönt faktiskt att vi var dem enda på isen så dags.

men i vintermörkret och dess kyla har jag även fixat mina klor. det gör så otroligt mycket! med lite eld i baken ska jag nog kunna ta tag i de skolarbetena som behövs göras. kram på er! 




ain't no wifey.

bilder av sofie johansson. 



saknar.

thailand 2013/2014



lev nu.


nu har jag varit hemma i lite över ett dygn... & kylan har slagit till hårt. igår låg de ju till och med snö på marken. även om det känns väldigt skönt att komma hem så känns det väldigt vemodigt. jag saknar precis allt. men nu istället sitter jag istället med plugg upp till öronen och en träningsvärk från igår som gör mig stelare än ett kassaskåp. så det är bara att sätta igång med andra ord! kram på er
 



jag kärlekar det.

världen bakom ett gråskaligt filter. 

mer en halva resetiden här gått och även om jag inte visat er så mycket, så har jag memorerat allt via min kamera. de ligger här på min extärna hårdisk och inväntas att plockas fram och användas... 

idag var och övriga kvinnokönade på en dagsutflykt. den innehöll det mesta, bösökte james bond ön, efter en timmes båttur, gick i land på en liten by, där vi åt lunch. och fick sedan en rundtur runt i staden på vatten... japp, hela staden är uppbygd på pelare ovanför vattenytan där människor bott de senaste 300 åren. tänkt att leva sitt liv så? även besökt ett "munkhus", haha, tempel. & matat apor. vilket är så långt ifrån min vardag & jag älskar det! älskar älskar älskar. kram på er!



mitt i regnskogen.

jag kan med stolthet bocka av en punkt från min "to do before i die"-lista. 

för tidigare idag var hela sällskapet iväg och red elefanter. & det är nog utan överdrivt, det häftigaste jag gjort i mitt korta liv. minns ni när det var så kallat "inne" att tycka om delefiner när man var yngre? låt mig få säga att jag alltid hållt mig till elefanter som favoritdjur. så för mig är de här lite av en dröm. en dröm som blev verklighet. 
 
annars då? det känns som en blandning mellan att allt går jätte fort & alla dagar smetas ihop och det är svårt att skilja dag från dag. ligger mest på stranden hela dagarna och värmer upp den så kallade bleka kroppen även om vi gör lite små resor här och där... å andra sidan känns de som jag varit med om mycket & njuter ut i fingerspetsarna. med andra ord, den här resan har en perfekt balans. jag stormtrivs! 



året är 2014.

nyår vid stranden. 

thailand ligger sex timmar före sverige så min nyår kom tidigt. vi satt under bar himel och åt mat från de finaste buféborden jag sett. vi åt och drack med alla hotells gäster som sällskap. maten var himla god, synd bara att magen inte fick plats med allt... det blev senare uppträde i form av thailänskdans. & när klockan slog tolv gick vi ner till havet och såg på fyrverkerier och alla ljuslykor som släpptes iväg. kan inte med ord förklara hur fint det var med alla lyktor som lyste upp himlen! thailändarna hade även pyntat nere vid havet med texten "happy new year 2014" som de även satte eld på. har filmat de hela så det ska ni nog kunna få se senare. hoppas er nyår var något extra och att ni nu kan blicka framåt och fokusera på att leva efter era egna mål och möjligheter.