kreativasinnet trivs bäst om natten.

såhär om nätterna, precis innan man ska gå och lägga sig, så vaknar mitt kreativa sinne till liv. vilket i sin tur är himla skoj men det har sina nackdelar att vara nattuggla... har tidigare skissat med papper och penna, två A4 sidor med idéer. men blev ändå inte nöjd. satte mig vid datorn min och började leta inspration. började lägga till en massa krumeluter, sträck, kamerasymboler, blommor, ja gud vet vad! men simpel is the best. make it simpel. och även om jag la till mina två "inramningar" så måste jag ju säga att min logga bara syns tydligare. eller vad tycker ni? nu använde jag en bild från ven och för att ni ska se vad jag ställt till med så ska ni få titta på den i ett något större format, samt den storleken som min coopyright lär ha annars(högerupprehörna). ni vet väl om att jag alltid har coopyright på mina bilder? oavsätt med eller utan stämpel. det har ni alla. jag är nöjd med loggan för i natt.. och tur är väll det,  (förhoppningsvis tycker jag om den imorgon när jag vaknar också) för nu måste jag byta om och gå och lägga mig i mina nytvättade lakan. bland det bästa som finns! allt för att man ska orka upp till jobbet en lördag. wooho. vi höres! 



the small details that makes the difference.

ögonskugga - make up store // bh - h&m

hej igen! 
nu var det ett tag sen. jag har varit på resande fot med jobbet, varit i danmark i en vecka. där det regnade från sidan och vinden fångade alla former av kaffet. det var en utmaningen i sig att jobba på de eventet. men vi var ett riktigt bra gäng som åkte så humöret var det inget fel på. men det kanske ska tillhöra att det ska blåsa på ett golfevent? om inte än mer på made in denmark eventet... var hemma en dag mellan jobben och stack sen vidare till jönköping på en lastbilsmässa. fick njuta av frukostbuffé, kvällsmat och riktigt säng. -vilket var ett uppbyte i sig. samt att vi stod inomhus och jobba. himla uppskattat! 
 
efter hemfärd, några dagars ledigt träffade jag sen mina två efterlängtade vänner, linn och anja. mina pinglor. satt och snackade shit över espresso house's godheter ute i solens, kanske, sista solstrålar för den här sommaren. gick lite senare i stan och spontant fick jag med mig två nya bh:ar i spets samt en ögonbrynsskugga. har alltid safeat med min ögonbrynspenna genom åren, trogen stridare. men kände att det var dags att testa något nytt. känns som jag på senare tid haft svårt att få mina bryn som jag vill. kanske kan skuggan rädda den krisen? aja, det var i vilket fall som värt sina 185 silverpengar på make up store. måste dock fortfarande testa mig fram med skuggans färger. ska googla runt lite och se vad som kan funka. när kvällen började röra sig mot sitt slut sprang jag in i min gamla trogna vän robin. så. himla. glad. att. se. honom. kunde inte släppa taget där utan det slutade med att vi också pratade av oss i några timmar innan jag fick slita mig låss från honom och lova återträff på måndag. de är fina människor mina vänner. riktiga guldklimpar hela bunten. så mycket kärlek och så lite ord. 
 
hoppas för övrigt att alla ni som valt att fortsätta plugga, jobba, resa eller what ever, trivs med det ni har som plan nu inför hösten, trivs. att ni tar vara på de minnena som ni nu skapar. livet är för kort för annat. & för min egen del börjar det verkligen dra ihop sig. ska ansöka om internationellt körkort nu också. allt för att kunna köra bil i australien! ta hand om er och varandra. kramar



solsemestern vi betala för.

KROATIEN. 

här har ni ytterligare en sak jag missat att berätta för er. dagen efter john mayer åkte familjen birr till kroatien. jag är verkligen helt såld på det landet. så otroligt jävla fint. slår mig varje gång jag är där. det blev årets första riktiga solvecka med bad, sol, drinkar och mat. vi levde med andra ord. jag stannade en vecka och lät familjen äventyra vidare nästan ett dussin dagar till. vi har nog aldrig bott så turistit som vi gjorde i år. hemskt. ja, men faktiskt. är inte semester att man kopplar av och lämnar verkligheten lite? det här hotellet (!!!) (vi bor aldrig på hotel i kroatien, lägenheter is the shit) var bara en massa översittare och man kände sig som ett gäng får som skulle äta mat på serverade tider... sisådär i mina ögon. åkte i alla fall hem själv, flög från debrovnik till helsingfors (går inga direkt flyg), stor grät vid passkontrollen då jag trodde jag skulle missa planet, men jag han, och flög därifrån till köpenhamn och körde hem. fantastiskt resemål, så enkelt är det bara. allt för att hinna komma hem till jobbet...



Konserter man inte får nog av.





JOHN MAYER -17 juni 

den 17 juni, tisdag. tog jag och min fina vän linn bilen över till köpenhamn. gick en sväng längs ströget, mös på en pub och gick senare in på tivoli. herregud! det är livsfarligt att släppa in oss två på ett nöjesfält som tivoli. vi skulle ju åka allt -vilket vi gjorde. & satan vad kul vi hade. när klockan slog tio dök mannen upp som vi rest dit för. fylldes av så mycket känslor tack vare hans vackra röst och texter. john mayer är en man som träffar hjärtat med kärlek. vi grät en skvätt både hon och jag. över det mesta tror jag. allt var bara så himla bra. bästa av allt var ändå att jag fick uppleva den konserten med just henne. konsert-tittar-duon-delux, det är vi det! ett fantastiskt sätt att inviga friheten på.