old pictures but the same love.

saknar min kusin.

att hata & älska någon är två känslor med motsata innebörder. men man blir varm i kroppen av båda. det tar lika mycket energi. 

lite den känsla har jag just nu. studenten är mindre än två månader bort & jag är i ett sykbryt. jag har ett berg av skolarbete efter mig & jag vet knappt vilken tråd jag ska börja dra i. men det är en press & stress jag gärna sluppit. men kanske hade inte studenten kännt lika förtjänad sen när jag är klar? men vilket påsklov jag har haft! riktig berg och dalbana. var på sjukhuset, festade & åkte med mamma och syster till ullared. tog in på hotell & grejer. trots att allt är kaos. så slår hjärtat i hundranittio. på ett bra sätt. på ett sätt som skrämmer mig. men jag trivs. jag trivs mer än väl. jag saknar honom. ajö!





livrädd av min egen lycka.


om exakt 170 dagar flyr jag landet. nu är det bokat. livrädd är bara förnamnet. men jag måste. jag & min andra halva ska flytta. bo utomlands för flera månader. på en kontinent jag aldrig besökt men alltid drömt om. värmen närmar sig. australien är närmare än aldrig förr. 



at the end.

nikon d7000 // 50 mm 1:8 // modell: linn tidén // foto&edit: linnea birr (jag)

jag har haft mycket annat i tankarna på senaste. allt inför studenten, inbjudningar, klänning, skor ect samt balen och baldejt & allt annat som ska fixas till de. även varit på ett antal arbetsintervjuer inom sälj och jag känner mig hur pepp som helst på det! går för lite i skolan för att inte få lätt panik över att jag blir så rastlös när det inte händer något. kramisar