arkiv

 nästa vecka sitter jag hundvakt till den här vackra krabaten. 

inatt sov jag hos en gammal arbetskamrat & jag uppskattar bara mer & mer att jag har henne. himla bra är hon! 

idag ska jag ut & se världen. byta land under fötterna för en dag & åka till de exotiska danmark & fånga den första & de andra på bild. det är sånt här jag uppskattar att min skola gör. för jag behöver de här. kram på er! 



jag förtjänade de.

jag behövde verkligen den här texten idag. 

inte många rätt på den här dagen. stort sätt allt som kunde gått fel har gått fel. usch! slutade tidigt så det är iallafall något. ska ta tag i massa förlorat skolarbete hade jag tänkt mig. kan trösta mig med fredagens festligheter i form av en kompis insparksfest resulterade i att vara mycket lyckad. & ännu en gång dansade vi tills fötterna blödde. dansade för allt kroppen kunde & för allt den kände. drack, dansade & skrattade långt in på natten. liten förkänsla inför att lbs snart har sin inspark. whoppa! kramisar 



den här tiden på året är verkligen inte min.

de senaste dagarna har jag bokstavligt talat gått i ide. sovit i nästan två dygn & tappat kollen på vad det är för dag & tid. men nu är jag iallafall tillbaka igen. känns skönt! kanske det min kropp behövde? jag menar jag har alltid älskat att sova. men såhär mycket? ojsan! haha. aja. nu ska jag ta igen skolarbetet jag halkat efter med. kvällen & natten spenderas hos min andra halva, johanna. hon är verkligen guld värd ska ni veta. vi hörs när vi hörs!
 



börjar driva tillbaka till de jag trivs med,

i början på veckan så fångade jag statsparkens färger. det går inte att förnecka det längre, hösten är här! 

Jag måste verkligen lära mig att uppskatta hösten. jag fastnar lätt i att det bara är en kall, blöt & blåsig period. några egenskaper jag hatar. men får vända de & tänka att nu har jag en ursäkt till att sitta inne & krypa upp & njuta av alla varma drycker & bara mysa. hösten är en mysig period, egentligen. jag måste bara inse det. 



en liten by för en liten tjej.

ibland känner jag mig verkligen som världens bonde som lever som ett med naturen. men jag uppskattar de enormt. egentid när den är som bäst. efter att jag kom hem idag gick jag en sväng med grannens hund, himla mysig sådan! vi va ute en bra stund & jag utnytjade sitiationen & tog med mig kameran. jag imponerandes starkt över hur lugnt han var när vi gick så nära korna. uppskattades starkt iallafall. nu ska jag burra ner mig framför tv & njuta över att den här veckans fredag äntligen är här! kramisar i mängder!



gratis marknadsföring.

L1 & L2. vi blir ganska lika i med våra LBS-tröjor & bruna hår. men det är såhär vi kommer möta alla på vår roadtrip genom sverige, för att kunna framställa vårt gymnasiearbete. t a g g a d !

dagarna smets gärna ut & de känns svårt att hålla koll på datum & veckodagar. tankarna finns någon helt annanstans än var de borde vara. men lite så får det väl vara? får fokusera på något bra & släppa allt som drar mig i fel riktning. för jag har levt & prioterat fel. men man lär sig så länge man lever. kram på er!
 



Funny cause it's true. In the end it's just you.

I need to thank my arms for always being by my side. And my legs for always supporting me & my finger because i can always count on them. 
 





jag är tacksam.

såhär blir det ibland. man har ett antal saker man egentligen borde göra, ska göra & måste göra. men ändå inte gör. jag fick världens ryck efter jag varit och lämnat en massa bilder till en vän. bättre sen än aldrig typ! jag tog nämligen med mig kameran & vandrade för femtioelfte gången ner till havet. jag slutar nog aldrig imponeras över hur vacker himmeln kan va. tacksam över att jag har havet runt hörnet! så med hjälp av höga isotal & solens sista strålar fastnade de här mumsbitarna. så även om blogg.se mattar ut dem totalt så får ni ändå vardagslyxen att också titta på dem. vi hörs när vi hörs! kramar i massor
 



nu är du en del av mig.

nu är det bara läkningsprossesen kvar. men den sitter där iallafall & symboliserar så otroligt mycket. jag bär alltid med mig dig & du kommer påminna mig om alla mina mål & möjligheter.