lila är det nya svarta. damn, i love it.


fixade nya klor i början på veckan.

lite mer djuriska än de andra må jag allt säga. tycker om dem - a lot, trots att min nya vana är lagom dyr i längden så måste man ju unna sig på ett eller annat sätt... aja, nu måste jag återgå till mitt hav av läxor & betygsslippande för att nå dit jag vet om att jag är kabtabel till. kramisar!



helt okej när skolan har tagit en paus.

jag sov hemma hos mina oerhört omtyckta vän, annika i natt. vi unnade oss en nyttigare variant av kladdkaka & pratade oss igenom halva natten. tog sedan tiden i egna händer och gick upp i tid för att vara i malmö vid elva tiden. vi gick igenom stan med alla vårliga erbjudanden och godsmakande kaffedrycker. fruktansvärt behövligt att bara gå där, kravlöst & prata om de som ploppar upp. känna efter om man verkligen vill ha den där tröjan istället för att köpa något i nöden... haha, känner ni igen er? annika kom nog allt hem med en hel del nya & behövliga ting. medan jag känner mig ganska nöjd med mina tre köp för dagen. var även tillbaka till malmö efter jag hade gjort körteorin för att tittade på min kusins teateruppvisning. dock bara första akten.. grymma var de av de vi fick möjlighet att se. aja, fruktansvärt synd... som de kan bli ibland! nu ska jag burra ner mig i min säng ihop med mina nya lakan & se ytterligare ett avsnitt av one tree hill. big love! 

tycker inte jag är mig lik på den här bilden men men...
annika var snygg som alltid & sjävklart lunchades det på jensens!



jag har inte längre drömmar, jag har mål.

har precis hängt upp den här på väggen.
 
lyckorus, motivation & engagemang. jag har inte längre drömmar, jag har mål. har varit upp i göteborg med jobbet & varit med på deras årliga rally som i år hölls på sankt jörgens park. (googla så förstår ni att jag blev förälskad...) vilket i sin tur resulterade i frukostbuffé, rostbiff & potatis med tillbehör & plockmat. satan vad gott allt var! men framförallt så hade vi konferans hela dan där låten rattle med bingo players säkert spelades upp ett femtiotal gånger... haha! men fick även ta del av tal från folk som lyckats bli miljonärer på samma väg jag nu står på. fruktansvärt taggande må jag säga. kanske ska hoppa av skolan & satsa på samma sak? det delades även ut priser av olika slag & att känna att ens arbetsplats i malmö har bäst teamwork får mig att vilja bidra med mer. -där av medaljen. åh, så oerhört tacksam om att jag fått denna möjlighet & fick följa med på denna resa! för vilken 17 åring får chansen till nåt sånt här?! så nu har jag samlat på mig vuxenpoäng i mängder! sen skade de inte att kvällen avslutades med mingel & öppen bar... 



det går ändå ganska bra nu ändå...

jag får väl börja med att ursäkta mig över att här finns ett eko som aldrig slutar låta... men har haft full rulle i de mesta nu på senaste. de sista skolarbetena ska in, anställnings intervju & observationsdag till jobbet jag senare fick, resa med naturkunskapsläraren och resterande klass ute i skogen samt att jag träffat en del kompisar så knappt varit hemma. allt går som för ett & satans vad taggad jag är på att börja jobba! nu ska jag ta tag i mitt körkort för att senare ta mig iväg till skolan för betygsamtal med min mentor. anyway, vi hörs! förhoppnings inom en snarast framtid! big love.

kan lika gärna slänga upp ett antal bilder som för mig ger mig en stunds avkoppling men även ett gott skratt...



ihop tog vi allt till en ny nivå.

äntligen har jag haft tiden till att ta tag i bilderna från min mammas fest. en vecka senare sådär men de är iallafall klara nu... det blev en del bilder så luta er tillbaka & skrolla med omsorg vidare bild för bild & glöm inte bort att njuta av bilderna med karaktär. 
 
det serverades bål när gästerna kom
silvriga slipsar & glittriga glasögon ihop med ännu mer glitter & färg
bordsplaceringen blev ett lotteri i form av kort
mamma hälsar alla välkomna & jag suktade lite över hur fin hennes klänning var -tror inte jag var den enda
buffémat & förrätt. tre rätters middag med för- huvud- & efterrätt. mums!

en del höll tal men vi alla åt & firade
presenter & presentöppning

som senare övergick i dans. 
pappa gick all in som elvis med peruk & grejer
 



lots of love my dear.

a photograph of one of the most unphotogenic person i know - but i love you anyway 
 
min kära mammi fyller hälften till tresiffrigt idag. & jag hoppas verkligen att din dag blir toppen! ikväll ska vi ut & fira med godmat med resterande familjemedlemar. kanske lyckas jag slänga upp lite bilder senare från festen hon hade för nästan en vecka sen... bilden ovan är bilden som var med på inbjudan. ha en bra dag allihopa & gratta norge lite också då de är deras nationaldag! 
 
 



mysiga älskade mintgrönt, jag har saknat dig.

igår var ingen dålig dag! jag han träna på morgonen trots att det var tyngre än på länge så kändes det fruktansvärt skönt när passet var klart... började ett & där efter redovisade fotoprofilen sina portfolios för varandra. underbart att alla hade tänkt ut så olika konsept. där efter träffade jag en gammal vän från högstadiet & vi spenderade nån timme på espresso house innan vi gick en sväng på nova. så himla kul att få spendera lite mer tid med den där tjejen. dö härlig är hon! får vi göra om snart... men kom i alla fall hem med en ny favvis. mintgrön stickad tröja. ser ni vad den kostat som ny & vad rean säger? ordinarie pris; 249:- reapris: 99:-. ibland fyndar man. samt dessa olika antal örhängen som jag betalade under 20:- för sådär. känner mig ganska nöjd faktiskt. nu ska jag packa de sista innan jag måste iväg till skolan för nationella i engelska. kramisar! 



jag ser alltid ut såhär, jag lovar!

minns ni nyår något? hade inte kameran i närheten under den högtiden men stylingen och outfiten är nästan densamma som jag valde att ha på mig på min mammas fest. tycker det är ganska synd att man jag inte använder mina nyårs klännigar vid ett senare tillfälle... samtidigt är de för fina för att göra sig av med, så de hänger bara där i  garderoben tyvärr. men tycker ändå den här klänningen passade perfekt till temat "glitter & glamour". igår dansade jag till fötterna blödde. underbart. tror jag underskattat mammas umgänge, för j*vlar vad de kunde dansa! här har ni i alla fall ett antal bilder på hur jag såg ut. tack fida för hjälpen!



det nalkas för fest.

jag förstår inte vad det är som är fel men bloglovin uppdaterar inte mina inlägg... usch så drygt! aja, de senaste dagarna har varit ett ord: FIX. klippte håret igår och passade även på att be frisören lägga i en färgbomb i håret då mitt hår tappat färg... så nu är de fint igen. skönt det! la även en ansiktsmask & grejer. unnade mig även lite brun utan sol (rekomenderar dove -summer glow). har även hjälpt min mor med lokalen inför festen hon ska ha i kväll. med ALLT som det innebär. så fint det blir! nu ska jag jobba & sen ska jag börja göra mig godkänd för temat "glitter & glamour". får se om jag kan be någon ta ett par bilder på hur jag ser ut sen också... ha en fortsatt toppen dag & unna er något extra, det är trots allt lördag! kramisar



stockholm VS skåne.

känns ganska komiskt när ens släktingar från stockholm kommer till skåne och önskar att de kan få gå en sväng i bokskogen och titta. det är som man släpper ut människor i en värld de inte känner till och ändå bor vi relativt nära... men deras önskan verkställdes, vi begav oss till en av skånes skogar och gick en sväng på stänger och korsade vattendrag och fikade. hälsade också på ett par hästar och njöt av fågelkvitter och vårens blommor. 



lite lyckorus sådär en tisdag.

varför inte satsa på mint grönt när allt annat runt omkring mig är grönt? älskade värme, fy f*n vad jag har saknat dig. 
glasögon, cubus // halsband, ur&penn // linne, ginatricot // byxor, cubus // skor, converse



1 2 3 & min portfolio ligger uppe.

försökte skaffa mig en separat tumblr till min portfolio men då det inte alls blev som jag ville så begav jag mig tillbaka till det jag kan... så här har ni mina bilder till min portfolio från skolan. tack alla fina ni som ställde upp! 
skulle ni kunna se dessa bilder på första sidan av tidningarna solo, king, café eller veckorevyn ect? ps, har ni någon favvis?



när livet är som vildast.

hoppas ni alla fick uppleva de valborgs firandet ni ville och att ni är nöjda och glada. (& förhoppningsvis har ni alla ben hela & så vidare) min valborg var nog en av de bättre dagarna jag haft. levde på någon form av lyckorus bland väldigt glada och spralliga människor. tack ska ni ha! men vet ni vad jag gjorde dagen där på? jo, mot alla odds så trotsade jag min bakfylla och begav mig ut och campade med ett gäng kompisar. ni vet med brasa och tält och grejer? ååh, mysigt var det. tacksam var jag över myggen inte hittat ut än. men två nätter med dålig sömn resulterade i att jag nu har dragit på mig årets förkyldning med ont i halsen och grejer. usch tvi och blä säger jag bara! aja, en ursäkt till att sträck-se alla sesonger av one tree hill... förhoppningsvis blir jag frisk snart! kramisar



hon som tror att hon kan något.

så kan det gå när man fixar och trixar på en bild waaaay to long.
 
trost alla konraster och min icke existerande handrygg så tycker jag om den. man får testa nya saker emellan åt. & för er som söker lite mer instration kan gå till bokhandlen och köpa boken "fotografernas bästa bilder." min står redan i min bokhylla sen ett halvår tillbaka. får nog tacka den emellan åt när insperationen och kreativiteten inte är på topp.