ibland drömmer jag mig bort, ibland reser jag.

mitten på detta lov lämnade jag även mina hemma-breddgrader och begav mig ihop med mamma & syster till skadinaviens största varuhus, ullared. vi sov i närheten & gud vad vackert de hade de. utsida & insidan hängde inte riktigt ihop. med rummens höga tak & vackra retro detaljer. detaljer och helhet jag själv drömmer om att kunna ha och leva runtomkring en dag. ullareds shoppandet har tyvärr en tendens att bli bra mycket mer än tänkt. trots att jag fick med mig saker jag själv insett att jag behöver så lyckades ändå mitt kvitto hamna på "bara" sexhundra kronor. mysigt att få göra såna här utflykter emellanåt. tack mamma! 
endast ett urval av de jag fick med mig hem.



retrophotography.

för några dagar sen begav jag mig ut på landet till en gammal vän. vi trotsade vädert & tog med oss våra kameror. blå himmel och strålande sol, men varmt var det inte. vi gick & gick och trots att ljuset var emot oss så fick vi nog båda en och annan bild i minnet. länge sen jag verkligen gick ut på "fotorunda" tyvärr... 
 



nu bär det av på nytt.

precis som jag tagit en paus från skolan har jag även tagit en paus från bloggen. men nu kunde jag bara inte hålla fingrarna borta. jag har saknat er. & så hiiiimla mycket ni egoboostar mig med alla era fina kommentarer som dyker upp här emellanåt. ytterst tacksam. men titta vad jag kom hem med för någon dag sen! fjärrutlösare från netonnet & mönstrade jeans från secoundhand. vi kommer ha massor med fina stunder ihop, hoppas jag i alla fall på! men nu är det inte lång tid kvar till sommaren. skolavslutning om mindre än tre månader och lika lång tid till min första vuxna dag. skickade ut inbjudningar till släkten & äldre bekanta så snart snart snart är dagen här. *håller tummarna på att tiden ska gå fortare* kram på er alla. 



vilken lyx.

vilken toppen morgon! utnyttjade min sovmorgon genom att äta frukosten på espresso house ihop med mina fina vän annika. satan vad många positiva adjektiv jag kan säga om det. lyx i vardagen! vi spenderade flera timmar där ska ni veta... såå värt det.
 
skulle vilja ta några bilder på hur jag ser ut idag också, så vi får väl se om vädert håller i sig. hoppas jag hinner. nu säger vi hej till påsklovet istället! 



livet som det ska vara.

älskade tisdag. eller ja, lite mindre hatad än måndag. har tänkt om helt till ett fotoarbete jag har i skolan så tog två bilder till den blivande portfolion idag. tusen tack tjejer! kommer bli toppen. fruktansvärt taggad på denna nya idé! slutade tidigare idag och passade på att gå en sväng och kolla kläder. stylelisten själv kom hem med en ny skjorta till sin syster. & nöjd var hon minst sagt! har även hunnit med en körlektion och whoppa vad kul det är! & vilka framsteg jag gör efter varje körning. kram på er alla. ni är allt bra ni, varenda en utav er!

300:- BIKBOK



tjejen som står på scen utan skor.

några av de bilder jag lyckades klicka av från i fredags. vilken helg jag har haft!



tar en paus från verkligheten.

igår var det exakt tre månader kvar till min stora dag. blir 18 dagen efter skolavslutningen. inte helt fel. men gud vad jag kan känna att tiden ibland går för fort... stannade tiden igår, njöt av god mat på möllan med mamma, syster och min granne. efteråt gick vi till kb där vi tittade på amanda jenssen. att hon fortfarande lever gör mig så himla lycklig. den kraften hon har och att hon verkligen nått sin dröm. inget är omöjligt om man bara vill. 



vad ska det stå här?

ger mig ut i stora världen igen. eller ja, lämnade hemmet & begav mig till skolan idag. lagom till andra lektionen och njöt för en gångs skull över att vara tillbaka. med en halv uppsättning klassmedlemar kändes det dock väldigt tomt och onödigt.
 
efteråt gick jag med annika en sväng i stan. ska kolla saldo och bestämma om jag ska köpa den där väskan eller ej... vi får väl se! annika blev ett par converse rikare och jag köpte på mig ett tiotal ringar. enkla, men ack vad snygga. världen känns urgungning. eller så gungar vi bara inte i samma tempo..? något är i alla fall fel. drastiskt fel. krya på er alla fina & alla ni friska, fortsätt med att vara det! 



här har vi ett liv som rasar. skrattretande eller hur?

ibland överträffar jag mig själv genom att göra saker som i efterhand inte var det smaraste. men ack, vad roligt jag hade det i fredags... trots att det resulterade i blåmärken, träningsvärk och skoskav. men vad gör man inte?  har sen dess legat i sängen. hostat upp mina inreorgan, varit hesare än tystnaden, haft en huvudvärk som inte varit nådig och snorat mig igenom oberäknigt antal papparsnäsdukar. har trösttittat på OC och inte fått i mig mer mat än ett litet barn. ååh. jag som har en del att plugga och ta tag i! nehe. det är bara att acceptera läget och gå inför att bli frisk igen. slut på gnällandet. livet kunde varit värre. 
 
körlektionen jag hade i veckan som var gick förvånadsvärt bra. motovägen är nu av checkad. samma bild i fyra former på en osminkad tjej tidigt in i sitt övande. 



it's finally friday.

att känna sig kraslig nu är inget som passa speciellt bra. har vilat en stund nu så ska straxt ta tag i livet igen och fixa mig inför kvällens festligheter. blir nämligen 18-års firande för två av min klasskamrater. GRATTIS GRATTIS SOFIE & LIZA!
tänkte satsa något i denna stil: 
// lång kjol - min vän johannas // kavaj - h&m // skärp - alla hjärtans dags present av syster // linne - bikbok // skor - Whoops // 
kan dock inte riktigt bestämma mig om det jag tar min svarta kavaj eller gröna eller om det blir lågskor eller klackar... vi får låta sista minuten bestämma det! 



more is more.

mycket att hålla koll på, ännu mer att fixa innan veckans slut. idag har jag suttit med inbjudningskortet & fixat lite andra bilder. även tagit några bilder på min vän anja med en massa glitter i ansiktet. tror bilderna kan bli som jag tänkt mig. underbart. tack! ikväll ska jag fixa presenter & ha körlektion, men även ta tag i skolarbete som ligger efter. 

ibland ställer jag min syster i vardagsrummet & tvingar henne att lé. 



1000 saker mentalt och ytterligare 1000 fysiskt.

låt mig få bekräfta att det är riktig slitgöra att gå estet. släppade hem på stativ, paraplly, utlösare & blixt för att kunna fota till mammas festinbjudan idag. tungt och många väskor & pryllar bars hem. whopp whopp! temat hon valde kan man inget annat än älska... men avslöjar inget än. & då jag inte äger någon vit rulle fick det blir husets mest vita vägg som bakgrund, vardagsrummet. ska sätta mig och fin fixa inbjudan imorgon. måste vara klara och utskickade senast på torsdag!
 
men ni kan väl antagligen gissa att jag inte använde blixten till bara de? nej nej. blev några bilder på mig & några på min syster också. som test liksom! såhär såg bönan ut idag med andra ord. 



bortskämd i allt livet ger.

att ge någon en vardags lycka gör en själv otroligt glad. köpte med mig favoriterna till min vän johanna igår, apelsinjuice och lakris. mycket uppskattat. lika så maten vi laga och allt mysig tid vi spendera ihop. tösen bjöd på efterrätt som hon i förväg hade fixat, pannakotta. som vi satt och mumsade i oss i jacuzzin. timmarna gick med mycket prat om framtid och drömmar. passade även på att sitta en stund i deras bastu och njuta av den vardags lyxen. trots att tempraturen börjar öka utanför dörren är det fortfarande vinter. kallt och mörkt. då mysandet känns som bäst!