sol, vind & vatten. höga berg & djupa hav.

har det dunder dunder dunder bra! äntligen är jag frisk & grejer också. sitter & kollar igenom mappen med alla bilder från den här resan & de är verkligen en del. men framförallt så har hela den mappen en sån där myshetsfaktor över sig att det inte ens är klokt! får väl bara hoppas att ni förstår en bråkdel av de hela. så slänger upp lite fler bilder från vis & hoppas på att detta sänder lite solstrålar till er där hemma också. kramisar!



höga isotal & blåa sken.

vet ni vad familjen birr gjorde i början på veckan? jo, turister (som vi är) så lämnade vi stranden och begav vi oss iväg med turistbåt ut till de det de kallar för "blåa grottorna" för att se allt vad de innebär. ganska häftigt faktiskt. sista biten byter man till en mindre båt som verkligen precisgår in i den lilla (läser välidigtväldigt lilla) öppningen för att sedan se vatten som är blåare än blåast. allt annat är svart men då solens strålar når in vid havetsbotten lyser de upp vattnet till en färg som skulle kunna vara dit klistrad. turistit? haha ja, men ack vad fint!
 



för mig är det här vackert.

vilket väder! hade kunnat bo här för resten av mitt liv. älskar värmen så de nästan gör ont i mig.. dock har jag dragit på mig något virus av något slag tyvärr, men de känns ändå helt okej. de enda vi gör om dagarna är ju att komma ner i varv och slappna av. bytte boende också i söndags så fram till torsdag är vi i vis och njuter. men först får ni ta del av lite fler bilder från primosten. 
 



när livet är som tuffast.

livet är ganska tufft ändå. svårast idag var nog att välja rätt glassort... vi ligger på stranden omkring 6-7 timmar om dagen & när vi känner för de tar vi ett bad, äter något eller tar en siesta i solstolen. satan vad bra jag trivs med det här! hörde dock att de regna på er där hemma. fy! lider mer er. får hoppas på att vädret blir något att ha imorgon, på midsommar & allt. håller tummarna för er. nu ska jag duscha & sen ta en liten fika ute på balkongen. 

bilder från igår kväll.



hon som reser bort från sitt liv.

i morse lämnad jag & min familj landet-lagom och begav oss till varmare breddgrader. flög ner till kroatiens huvudstad, zagreb med de minsta flyget jag varit med om, för att sedan flygga vidare till split. efter biltur ut ur split är vi nu framme på vårt första resmål & boende, primosten. tror inte ni förstår hur vackert här är! varit här några gånger nu men förbluffas varje gång om hur vykorts-liknande allt är. tror inte ens vi fattar själv hur bra vi har det. nu ska jag göra mitt yttersta för att gå in i ett mood där jag kan skämma bort mig själv & verkligen komma ner i varv och glömma omvärlden för sisådär 18 dagar. tur att huset hemma inte behöver stå tomt så länge! mina morföräldrar kommer nämligen ner & bort i vårt hus som sommarstugga under tiden. perfekt ju?! vi hörs när vi hörs! massvis med kramar. 

fotade precis solnedgången från balkongen. 

hur vackert? mycket vackert!
jag & min syster kände oss tvugna att gå inom VS på köpenhamns flygplats... vilket resulterade i det här. 
känner ni igen den gamla byn?
man vet att det är varmt när de finns kondens på drickan. termometern sa 34 grader vid sex tiden...

i sverige är det rött & vitt. här är de blått. & satans va fint det är... 



with every move i change my life.

i'm not a girl, not yet a woman. min dag har kommit. stod där & hälsade en ny del av mitt liv välkommen. äntligen äntligen äntligen har jag fyllt 18 år. så mycket jag har lovat mitt yngre jag att jag ska göra de här året. så det är bara att sätta igång... tack alla ni som var med mig ut & tack för alla fina presenter. blir helt rörd! 

15 Juni
 



äta bör man annars dör man.

igår unnade vi oss mat från vespa som ligger här i min lilla by sen nån månad tillbaka. lyxigt. dessutom var det välidgt gott & mysigt att göra något ihop med min syster för första gången på hundra år. skulle ha tagit mig till malmö på kvällen men ändrade på planerna och stannade hemma och trixade med de sista av skolarbetet. vilket senare sluta med att jag gick ut med en gammal vän längs med stranden & pratade om allt mellan himmel och jord. otroligt mysigt. det resulterade i att hon sov hemma hos mig inatt och pratandet forsatte in på småtimmarna. haha. nu ska jag jobba innan jag ska iväg på poolparty och grejer. vi får hoppas på att vädret håller i sig! kramisar



life.






världen i era händer.

åh avundsjukan sticker i fingrarna. tårarna ran & léendet fanns där lika så. gå nu ut & möt världen min älskade kusin & underbara vän! & grattis ännu en gång alla studenter. fy fan va ni är bra! 



tretioförsta maj tvåtusentreton.


LBS- elever på bal. tack blogg.se för att ni förstör kvalitén. - en bråkdel av alla bilder. 

vad vore en bal på slottet när balen kan vara på grand ihop med underbara människor? fina var de. fantastiskt vackert. tack ska ni ha! mycket att se fram till nu alltså... med skräck blandad förtjustning så är det en dag kvar till min kusin student, sju dagar kvar tills betygens sätts, tio dagar till treonas student, elva dagar till min 18 års dag, fjorton dagar kvar till koratien. så med andra ord är livet satans bra just nu. massor att längta efter...



mina senaste fredagar har gett mig vuxenpoäng för livet.

åh jag vet inte var jag ska börja eller sluta. men satan i gatan vilken underbar tid jag hade fredag-lördag. som jag njöt & levde lite där till. treorna från skolan hade nämligen sin bal i fredags. så otroligt vackra! ska se om jag kan slänga upp några bilder på dem senare. tyvärr måste skolan gå först nu... men jag måste bara tacka. tacka för att jag fick vara med & fota. tacka för att jag fått chansen till att lära känna ett gäng som är helt otroligt underbart!