firar med allt vackert.

man måste vara extra fin..
...när ens syster fyller 16. grattis världens bästa syster! trots att det är en dag i efterskott. kramar.
 



står på ett ben på fel plats.

här ekar det så högt att öronen får ont. jag ber om ursäkt, men den senaste månaden har jag jobbat nästan alla vakna timmar om dygnet. har haft de mest underbara arbetskamraterna ni kan tänka er. jag blir varm i hjärtat. har så mycket fina människor runtomkring mig att jag inte kan göra annat än att tacka! global expantion, tack för den här tiden. vi ses igen till sommaren!  -då kommer jag tillbaka & bygger en kariärr som de så krystat låter. skulle kunna skriva biblen om alla minnen jobbet har gett mig, men nog om de. 
 
efter två ledighetsdagar extra dök jag upp i skolan i måndags. seprationsångesten är enorm & omotiverad student står det skriven över hela mig. men det här ska gå. det måste gå! bara göra det bästa utav de & leva i min "happy bubble" i minst 290 dagar till. 1 2 3 , nu kör vi! kör vi igång allt som legat på is också.

trots att jag jobbade sex dar i veckan han jag med att åka till dk med min favvis av alla mina favoriter, johanna. vi gick ströget, tog en drink eller två & shoppade som resulterade i en svart figursyd kläning. men fångade även allt som gick på bild. väldigt, väldigt bra dag!