damn, i'm smart!

ser jag inte välutbildad med alla böcker som ligger och väntar på mig till sommaren? -jo, jag tycker det. köpte hem nio nya böcker i poketformat. ni vet, billigt och lättare att ta med sig! läser aldrig annars om jag inte måste. men till sommaren är det som jag inser att jag måste då jag blir så fruktansvärt rastlös av att bara ligga o sola... hihi. nu är jag redo, kroatien här kommer jag! vet ni vad det bästa är? jag tjänar 500 kr om jag läser ut dem alla. yes!




high five.

nu tar vi tar i det här! nu kööööör vi. 




i hate everything about you.

att säga att ens liv är kaos är som att säga att man vill att folk ska tycka synd om en. inte det jag eftersträvar, men mitt liv är koas. har dykt upp nya vägar och möjligheter i mitt liv på senaste. har inte ens hunnit blinka ännu, ännu mindre sitta stil och ta det lugnt en stund. det är massor i skolan nu den här och förra veckan. men det löser sig. jag stormtrivs i min värld. men skratta gott åt det kan jag också! herregud vad livet kan ta snabba väningar. som att jag tillexempel blev tvungen att sitta barnvakt till grannens barn i en timme när jag egentligen behövde göra helt andra saker. men hur kan man tacka nej?




so you're the bitch that told the bitch that i'm a bitch, well listen bitch it takes a bitch to know a bitch, bitch!

hamnade i arlöv igår kväll. härligt folk med mycket skratt. haha sebastian du gjorde min kväll! sov där i natt och mamma hämta mig på morgonen för att åka till ikea. kanske inte världens bästa kombination må jag säga! men vad härligt det är att komma hem med saker och ting som man verkligen saknat. det var på tiden.
bild: outfit från när jag fira mamma. 



there is a sun on the ground.

finns inget vackrare än att se hur de gråa tråkiga fälten förvandlas till gula rapsfält. nu när man tittar ut över plata skåne så ser man gröna och gula ängar så långt ögat kan nå. fint är det i alla fall. har en del att ta tag i idag. väktes tolv och har fortfarande inte hunnit med hälften.... got to go!




my mothers day.

glad att jag har dig. mina fina mamma, grattis på födelsedagen! älskar dig. du är bäst. 




angels to fly.

i början på veckan stod jag alltså framför kameran åt annika. här har ni resultatet av bilderna. ska strax med bussen till lund för att möta upp robin. för att sedan bege oss till gymmet! med nytt program & dåligt väder är jag taggad att köra. äckelväder=äckelkläder. det är väl okej att känna sig slapp idag? 





you want all those things that you can't get.

saknar min ridning. saknar hästarna. saknar folket. saknar känslan. saknar allt så mycket att det gör ont i mig. bara genom att vara ute och fota hästar i förrigår gör känslan ännu starkare. jag ska tillbaka på hästryggen! det är där jag hör hemma. har ändå ridit i mer än sex års tid. & att ta en paus en termin får en verkligen att inse hur mycket man saknar det! ska be mamma anmäla mig till hösten. åååh. ni är bäst! 




ser du stjärnan i det blå?

gick i skolan till halv elva för att sedan åka med ina till rönneberga. ojojoj vad vackert det var! spenderade hela dagen ihop med ina i billeberga. jätte mysigt. här får ni tre bilder från igår. 




i will be there.

precis kommit hem från jobbet. ska plocka ihop alla saker jag behöver med mig till skolan imorgon. sover hemma hos johanna. lång historia men hon förtjänar sällskap en sådan här kväll. gud va härligt väder det är ute förresten! hoppas det håller i sig då det imorgon förmodligen blir nya mumsiga bilder när jag och ina sticker iväg och fotar. taggad! bild: maten jag på egen hand lyckats mixtra ihop en lördagkväll. lite duktig, då min syster bestämde sig för att gå ut & äta....




slut -a women with the morals of a man.




If you put out all your cards on the table, get ready to play the game

kollade igenom min gamla blogg som jag slutade använda i somras. eller bloggen var mer som en plats för mig att skriva av mig. en plats att låta tankarna rinna iväg och skriva ner det jag hade inom mig som bara skrek. bara  genom att plocka fram den här texten så får jag en klump i magen. livet är aldrig enkelt. 
"Jag är nog inte ensam. Men jag känner mig ensamast i världen. Jag har gjort saker i mitt liv jag aldrig, ALDRIG trodde jag skulle göra. Jag har gjort saker jag lovade mig själv att aldrig göra. För att det är så fel, så fruktansvärt fel. Men tyvärr har det gjort mig lycklig. Kanske bara för stunden, men någonstans i det har de ändå varit värt de. Så många sömnlösa nätter, så många gråtande kvällar, så många tänkande dagar. Men jag får inte nog. Det har blivit som en drog. Kanske inte bokstavligt... Men jag har svårt att bryta en vana som funnits i minst ett år nu. Det tillhör min vardag att må lite halv dåligt och låsas må bra. "just because i'm laughing, doesn´t mean that i'm happy" Önskar bara att man skulle kunna vakna upp en morgon -utan att behöva ljuga- säga att idag är jag lycklig! Idag ska jag göra denna dagen till min! Min bästa dag, från och med nu och vidare för varje dag. Men det är som det inte fungerar så för mig längre. Jag har satt mig själv i fel sitts. Hur tar jag mig här ifrån? Hur lämnar man allt sånt här bakom sig?"




what doesn't kill you make you stronger.

annika och robin sov här inatt o tog sig hem för några timmar sen. sitter o suktar i hur snygga de är och hur va fint resultatet från igår blev. börjar redan spåna till nästa plåtning. annika & robin sa något om "usa tema vid en moterväg". eller "skräckbild" i havet aja vi får se hur de blir. kanske kommer johanna hit. eller så drar jag hem till calle i höör eller så tar jag bara det jävligt lugnt ivkäll. det lutat mot det sistnämnda. ha en underbar lördag!





well come to the world where being yourself aren't good enough.




Linnea Marieanne Birr.




make me wanna lose myself.

du gör mig glad vännen!

nödlösningen på att göra gif. första och enda gifen gjord på nätet. profsigt va?



three little birds.

snygg snyggare mina vänner. 
modeler: robin persson, annika jönsson & linnea birr.
Kamera:canon EO5 med objektivet 50 mm.




fredags underhållning med extra allt.

ikväll följde både robin & annika med hem till mig. dunder bra människor som jag med stolthet kan kalla mina vänner. snygga är de också! ni kan få några bevis om en stund så länge får ni njuta av en smygis från dagens photo shot på mig! p.s. får inte glömma och önska min kära vän liza yttligare ett grattis! 




just let go.

jag måste sluta äta skolmaten. den gör mig sjuk. illamående och skit. usch! vad fanns det i den där tacogrytan? har haft feber och gräkts tack vare det... lagom roligt! jag som skulle skriva klart min svenska och fixa klart alla bilder från min systers konfermation från i lördags. aja ligger back i allt och livet är kaos! work it girl. 




im gonna smile cause i deserve to.

spenderade helgen med att fira min systers konfermation, samt att min kusin stannade kvar tills idag. mysigt mysigt. kanske lägger upp lite bilder på de sen. just nu har jag ett engelska arbete och media arbete att få klart tills imorgon. odsen är inte goda kan jag lova..... men vad gör man? datan har legat död hela helgen.




true colors.




every teardrop is a waterfall.




i have no idea what i'm doing.

går man media med inriktning foto så är det inte så avlägset att ta med sig kameran för att fota på idrottslektionen. på schemat stod det golf. otroligt fint väder det var igår. efter golfen stack vi iväg och fotade jag och annika. men undertiden jag fixar till bilderna så får ni några bilder från gårdagens golfande.

ingen aning vad jag gör med mitt finger. 




tomten är här.

hade en tomtenisse springades utanför fönstert igår. fruktansvärt söt varelse. felix 4 år. 




himlen är oskyldigt blå.

vädert är underbart. detsamma är mitt humör. efter skolan stack jag och annika och fota.  gaah! bilder a lá bilder. mums! får bilderna imorgon så detsamma gäller er. imorgon mina vänner. imorgon!




parkhäng i stadsmiljö.

canon 500D annikas kamera. tack för bilderna!




first may. seccound happenes.

valborg. min valborg. oj, den blev inte alls som jag tänkt mig. fick slänga en av mina favorit väskor. men gör inget. kvällen blev så jävla bra ändå. kaos a lá tusen. men att vara i stadsparken. träffa folk som verkligen gör mig så jävla glad. jag ville inte att natten skulle bli dag. jag trivdes. älskade vänner, tack för allt. tack vare er som min kväll blev så bra som den blev!
mitt blonda hår när det fortfarande var vackert.