mirror on the wall.

att bränna bort nästan 600 kalorier på gymmet + ett styrke pass på en tre kvart, känns sååå rätt just nu! inte nog med att jag hunnit träna idag, har även gjort synundersökning inför körkortet idag. godkännt! (även om det finns risk för glasögon/linser...) (vill inte) var även på handledare/elevkurs i fyra timmar igår för körkortet. har även skickat in alla papper så nu väntar vi bara på bekräftelse innan jag kan sätta mig framför ratten. N I C E.



keep your friends close.

min kära robin. secoundhand + god mat + mycket catch-up + robin = mycket glad linnea. saknat killen! går dagen i bilder. nu ska jag straxt iväg till läkaren och sen ska jag träna ihop med robin. me like!



never back down.

nikon d7000 - 18-105 mm - linnea birr



next time trie a littel bit harder.

wow. att tänka kan vara så jobbigt? att det mentala kan knäcka en? för slutar man att tänka, så slutar man bry sig. victor har varit hos mig i stort sätt hela dagen. himla härligt att se grabben igen! hann sakna honom... imorgon ska jag jobba och sen förmodligen hem till annika för att träffa hennes kompis jonatan och hans killkompisar. tror vi tänkte bada? bästa sättet att utnyttja fint väder. känns helt sjukt att det var en vecka sen vi sågs. saknar henne redan min fina vän. äsch, slut på bibbelpredikandet. nu ska jag stänga fönstert, döda myggen i mitt rum och svetandes somna i min säng. låter mumsigt hu?



in the sound of silence.

ska straxt laga frukost och gå ut och lägga mig i solen. för om någon timma tänkte jag dra till gymmet o kötta bort allt onödigt. fyfan! första gången sen jag började gymma som jag hoppade min "bestämnda" tid och dag... suger verkligen. så satsar antagligen idag och på lördag. känner mig nästan "uppblåst"... usch!! senare ska jag på en ansiktsbehandlig för min hy och ikväll rockar jag nog bio i malmö med min syster. dock ingen aning vad vi ska se. men det blir nog överbra ändå! emmaboda folk, fyfan vad jag är avundsjuk på er!
samma motiv, ett med och ett utan fokus.



here is to us.

"kära goda gud, ge mig styrka. inte för att bli mäktigare än andra, utan för att bekämpa min största fiende. tvivlen inom mig själv."
halva priset på dark high modell från bikbok, secondhand ljusa slitna byxor, halva priset på blommiga shorts från cubus, reapris på halsband, reapris på darkcirkelremover. -rea är aldrig fel!




don't worry about people in your past, there is a reason why they didn't make it to your future.

första gången som jag tar mig tid och njuter av det enkla och okomplicerade sällskapet i form av min syster sen jag början av sommarlovet. inte alls fel kan jag säga er! vi hann med både fika, second hand shopping, butiks shopping och pizza hut ätande. himla mysigt i det fina vädert. tack frida!



rättvisa är balans.

beställde ny säng igår + en hel del annat till sängen. kanske får det mig att vilja vara hemma mer? för ska nämligen iväg till dalby stenbrott och möta upp några killkompisar och förhoppningsvis lyckas johanna också ta sig dit senare ikväll. ska bli himla kul att se dem igen! got to go, bussen går om tio och jag har inte ens packat klart än.



let me trie and see if i can turn everything right again.

jag vill ha en ombre. ska vänta tills nästa klippning och låta håret vila lite sen kör vi. åååh. kommer bli magnifikt! frågan är om det går att göra så att man färgar ljusa toppar istället för mörk utväxt....? nu ska jag straxt iväg igen. ursäkta osammanhängande text med bilderna.



you will always be there for me.

träffade min underbara kusin igår. himla härligt att se henne. haha hjälp vad kul det är att vi har samma bekanta/vänner som inte förstår att vi pratar... även om jag aldrig skulle avslöja och svika hennes förtroende i det hon berättar är det himla kul faktiskt att veta om saker som de inte hade räknat med att någonsin skulle komma ut till mig. jag och sara lyckades både med att gå lite i stan, köpa emmaboda prylar till henne och hårfärg och linne till mig. okompliserad relation helt enkelt. guld värd.



i had a dream i was king, woke up stil king.




let the rain wash away all the pain of yesterday.

nikon d7000, 18-105 mm, uv-filter
linnea birr





to later my dear. to late.

försmak av de bilder jag tog i helgen. nu sov hemma hos annika inatt, mycket att ta igen! men oj vad glad jag var att se henne. behövde hennes närvaro minst sagt. stack imorse och träna för att komma hem packa om och titta lite på bilderna från helgen. så här har ni! innan jag nu nu ska iväg till en killkompis i malmö. ha det så jättebra allihopa! vi hörs.



hold me tight.

 
nu ska jag iväg o jobba ett par timmar innan jag ska packa ihop kameran och bege mig med pappa till kulen. blir lite "fotosafari" med goda kvällsmåltider vid grillen, mycket bilder och avslappnad miljö. kommer hem först på tisdag. då jag ska en sväng inom annika.



en sista hälsning från kroatien.

klänning: vero moda skärp: england skor: skorett väska: h&m
kolla gärna in: http://birrsportfolio.blogg.se/
 



you are my dream.

till alla er som säger att man inte kan finna lycka i matriela saker: JAG KAN & HAR PRECIS GJORT!! har äntligen fått möjligheten att köpa hem min efterlängtade älskling. saftigt i plånboken må jag säga! men å vad glad jag är. har suttit sen tre idag o trixat o donat. testat att fota lite hemma för att sedan efter kvällsmaten sticka ut o fota landskapsbilder o gamla rukel. ååh! vilken uppgradering jag har gjort! så fruktansvärt obeskrivligt lycklig. den är min. låt oss utforska världen ihop, du och jag.



a moment of your life.


home coming. tre bruna pepparkakor och en med fin bonabräna. (haha så blir det om man är solrädd som faren min är!) att mötas av regn gör mig depig. usch! aja, imorgon händer det. stora planer för imorgon & är sååå jävla taggad. berättar mer då! nu ska jag packa upp väskan. p.s. visste ni att man nu mera inte får ha batterier i resväskan man skickar iväg på planet? inte vi heller... men nu vet vi. haha. lite bökigt då min far lever med sin teknik....



if someone stabs you in the back it only means that you are one step in front of them.-linnea birr

imorgon är sista riktiga soldagen. hjälp vad tiden har gått fort! på måndag ska vi nämligen på utflykt o tisdag blir det någon timmes sol när det är som varmast på dagen. annars spenderas hela den dag i split. så idag bestämnde min syster o jag att vi skulle ta tag i att åka "däck". fruktansvärt roligt. trots att jag trilla av två gånger. fattar inte hur min föredetta-handbolls-spelare satt kvar? måste hitta tygnden i mig själv!!! njut av bilderna min pappa tog.
foto: anders birr. sony alfa 350.
beskuring & retuschering: linnea birr







äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man.




om du bara vill, så säg till.

haha känner mig bortskämn av värmen när min syster säger följande: "lilli, vi åker hem snart! jag vill inte hem än...." "jaha? hur långt har vi kvar här?" "ööh, sex dar." "haha, men ååh! det är en hel semster för normalen!! NJUT NU, SYSTER MIN!!"



njuter av att jag kan använda alla min efterlängtade sommarlooks.



solglasögon: cubus tröja med fransar: ginatricot. virkade skjorts: zara



nothing is too late.

okej. k a o s . står och svajar i vinden. vet inte om den blåser mig omkull eller om den bara vill putta mig i rätt riktning.



past is past.

i would like to be called an insperation to people, not a rolemodel. because i make mistakes like everyone else. -brittney spears



nom nom nom.

veckans bästa? lunch-saladen. verkligen massa mums mums och nom nom till den!



kapitulera omedelbart eller dö.

jag är verkligen ingen bok-lisa.(min svenska lärare heter lisa o läser otrolig mycket böcker) läser i stort sätt aldrig. men under semestern, under sommaren, i värmen finns det inge bättre. är inne på min femte bok här nere efter mindre än en och halv vecka haha. men boken som jag precis läste ut (bild) är så underbart poetiskt skriven med fruktansvärt roliga tvistar. ta er tiden när ni ändå ligger på stranden o degar. läs tex, denna bok!



the unexpected is today the expected.



trots semester med sol och bad kommer alltid verkligheten emellan. det går inte att slappna av tillräckligt. och att veta om vad det är för värld som väntar på en när man kommer hem gör att man med vemod längtar hem. jag halva tiden kvar här nere. vilket känns skönt. känner mig fett flummig. ungefär som hela den här dagen. inget har kommit fram som det borde. men man lär sig? världen blir bättre med tiden eller nåt sånt poetiskt.