vad är motsatsen till njuta?

snälla säg att det inte bara är jag? att ni också råkat ut för de? snälla... somna på bussen hem idag. as always. men när tror ni jag vaknar? haha när bussen kör ifrån min busshållplats. så bara att hoppa av nästan och vandra hem därifrån. men förstår inte. hur kan jag inte vakna av två stycker gupp? ska trösta mitt trötta jag med tredje filmen av twilight och sen sova. hitta gamla bilder från första photoshoten med linn från i sen sommaren/hösten.


nu när vi ändå är igång. så måste jag bekänna att det nästan alltid finns minst en bild när jag bara tappar fattningen. typ såhär. skrattar. fett snygg brud. henne vill jag sätta!....



hellyeah. now it fells good again.

en fågelviska i mitt öra att glitter i lund har 75 procent på hela butiken då de ska lägga ner eller var de flytta? what ever. jag gick dit på lunchen med annika & linn. kom tillbaka lite gladare, lite mindre pengar i blånboken. men när man tänker efter. jag betala 120 kr för allt detta när jag annars skulle fått ge nästan femhundra kronor. nu sitter jag här och unar mig popcorn och ska strax plugga. p.s robin, du ska vara stolt över dig själv!
från vänster: uglehalsband (tänker länga kedjan.) dubbelring med kedja. döskallering. earcuff. lövhalsband. läderarmband.




pull me over just like the old days.

komisk rubrik. haha eller bara lättroad tjej? humöret blir för hoppningsvis lite bättre idag än igår. vi höres. nej vi läses! och skrives! rätt ska vara rätt. don't you think?





turn on the sun.




springa är inte gå.

en av de hemskare dagarna må jag säga. men oftast då mitt skolarbete går som bäst. har nämligen blivit klar med spelplan & kortens baksida idag. ska bara göra en spelpjäs sen tror jag vårat brädspel som vi gör i skolan är klart för min del. n i c e . kom hem och drog upp pappa från soffan som varit hemma. sprang ut och fotade honom vid solnedgången. woho! ska sätta in minneskortet och börja finslippa det som behövs. ni kan få tjuvkicka om ni vill. I NÄSTA INLÄGG.
nu blir det plugg i form av engelska & idrott. erkänn att ni är avundsjuka! bara lite kanske.....?



rädda mig innan jag faller.

rädda mig innan jag faller. innan jag landar på en plats underjord där ingen kan hjälpa mig upp. årstidens väder och ljus gör mig hängig. seg och trött. vill knappt röra mig. vill inte ens öppna ögonen på morgonen. känner ingen mening med att gå upp. känner ingen motivation till att göra något över huvudtaget. vill bara sova. vakna upp till våren och sommaren. vill ha ljuset och värmen i min närhet. jag går i ide nu på vintern. trivs inte alls. känner att jag står på toppen av ett höghus. tittar ner och funderar över hur det skulle kännas om jag föll. hur jag skulle landa och hur hårt den här gångens fall skulle bli. om det skulle vara värt det. om det ens är lönt att försöka låta bli. livet har sina upp och ner gångar. men vintern är alltid en nergång för mig.



han som letar har finner.

gammalt är vackert.
men den här är ett undantag.

p i x l i g t . n u



säg aldrig.

Säg aldrig att jag är allt,
om jag en dag blir inget.

Säg aldrig ”jag älskar dig”,
om du en dag tänker hata mig.

Se aldrig åt mitt håll,
om du en dag tänkt vända blicken.

Lova mig inget,
om du inte kan hålla det du sagt.

Torka aldrig mina tårar,
om du en dag tänker skapa dem.




mer än mycket.

dagen kommer gå i hundranitti. har en massa att göra. hade velat sova bort hela den här dagen. inte alls på humör för att ens resa mig ur sängen. mycket att göra gör i alla fall att dagen kommer gå fortare. har en massa läxor jag ligger bak i. jag som trodde jag hade koll på mitt arbete. haha tydligen inte. måste börja använda mig av min kalender igen. skriva ner allt. så jag kan släppa de om nätterna och sova. sovit dåligt på senaste tid. känner knappt igen mig själv. tanke skrämmer mig.

anmärk töjningen. funderar skarpt på att börja töja igen. men nu är det typ en "tränd" på det nu som bara får mig att spygala. hatar att gör som alla andra. ingen vill vara det svarta fåret. men man vill ändå vara unik. balans där emellan må jag säga! vi får se helt enkelt.



fells good to be home.

äntligen har jag tid för mig själv. endast mig själv. & såklart kan jag inte sova. hittade en gammal skiss jag gjorde i september och började skissa upp den på duken. vi får ser hur de går sen när jag ska börja måla med min oljefärg jag fick i julklapp. varför blir jag alltid så kreativ om nätterna? jag kan väl inte vara den enda. som ni ser är motivet träd. jag överdriver inte när jag säger att jag skulle kunna skriva en hel bok om träd. älskar det. det finns så mycket du ska formellera dig om när de gäller träd. fattar ni hur jag tänker? eller är jag bara flummigt kreativ? som ni kanske vet har jag redan min fondväg i mitt rum med träd. himla snygg är den. får jag tid över i mitt liv ska jag bli poetisk och skriva om träd. tro det eller ej. ni får väl se! bilder på mitt abstrakta träd med egen tolkning:




bild 1. färglagd skiss
bild 2. skisspennorna jag använder
bild 3. skissen på duken
bild 4. skissen på duken
p.s upptäkte en prick på bild ett. är väl på skissen de sitter hoppas jag.



lycka kan jag ta på. men dig kan jag bara se.

AAAAH!! lycklig upp till öronen. gud va kul det här kommer bli. prata med johanna innan idag när jag väntade på bussen i lund om att vi skulle göra något ihop till påsk. så kom vi fram till att vi skulle kunna bo i stockholm hos min mormor och bonus morfar. så kom hem och frågade mamma. hon nappa direkt. hon älskar johanna. haha true story! så ringde mormor precis och fick ett ja. så nu ska vi bara boka tåg och liknande sen bär de av. är så lycklig över att jag har en vän som jag vet finns där. någon som klarar av att stå ut med mig i mer än två veckor i följd. haha det är verkligen inte alla, kan jag lovar er. hade inte orkat vara kompis med mig själv...
stockholmstad. svävar fram i stockholmstad. se upp!

min kines. love u.



predika bibeln.

herregud, tisdag. nej vänta lördag är de till och med i dag. min vecka har sprungit fram. har inte sovit ensam en enda natt den här veckan. -inte mig emot! så himla mysigt liksom. bara det att jag tillsist blir lätt irriterad då jag hela veckan har haft någon runt omkring mig. förstår ni hur jag menar? man har vissa i sin kräts som tycker att man måste vara/göra något på ett vist sätt för att de ska funka. linnea hjärta lättsamma relationer! de ska jag bevara nära hjärat. jag ska dö med dem i min hand. predikar vidare.... anledningen till att jag inte har kunnat skriva är för att jag vet om att jag har en kompis som fyller år på måndag och har fixat och planerat för hennes present och tårta/kaka. ni vet när man inser att man kanske inte kommer få allting klart i tid? & så har det varit mycket med mig själv, vänner, skola, ja allt kommer samtidigt! såklart. h a t a r .
sov hemma hos sofie inatt ihop med annika, liza och linn. massor med mys med film, hembakade pizzor, tårta/kaka & underbart sällskap. flickor små, ni är allt för bra ni!
nu ska jag göra allt jag ligger bak i.
-plugga i mängder
-städa rummet
-sova
-dusha & raka benen
-ta hand om min hy!
-jobba
men först ska jag se på film med mamma. apflickorna. vi får väl se vad de är för pajasfilm.



small are the new cute.

har haft en massa att göra. inte sovit hemma sen i tisdags och saknat internet i natt. & sover inte i natt heller. himla mysigt i alla fall att få sova hemma hos liza i natt. kolla in kissikatterna hon hade hemma hos sig. sötare än socker!









the size do make difference.

tror aldrig jag varit så tacksam för en vänskap som jag är med denna tjej. idag väntade jag in att hon slutat och sen tog vi bussen hem till henne. är de något jag önskat att jag haft hemma så är den en öppenspis. så bland det första jag gjorde när jag kom hem till henne var att sätta mig framför deras öppnaspis med en filt och stirra in i eldflammorna. mysfaktor! johanna satte även igång att laga sockerkaka. mumsigt! ska vi summera de med att hon inte ska stå i köket? haha. alla kvinnor är inte gjorda för att stå där. därför det finns män som vill bli kock! när kvällsmaten sen skulle göras gav jag tillbaka lita av allt jag får här så jag ställde mig och laga pannkokor till fem pers. lyckades faktiskt. duktigt linnea! tack linnea! 
låna även johannas kamera så här får ni för att ni är ni: 







Scars are tattoos with better stories.

tatueringar är något jag blivit ner drogad i. något jag bara måste ha. för hur fint känns det inte att ha något i nacken? känner kanske inte att jag skulle vilja ha ett kors men någon annan "symbol" eller liknande skulle jag kunna tänka mig. 
& sätta texten: to feel a live, pripare yourself for the death.

inspererad? j a g  v i l l  h a . 
hade musiken betytt mer för mig hade jag valt att ha den här. nu vill jag nog ha något annat, vad vet jag inte. något u n i k t . 

även tänkt mig att göra tre tärningar på yttersidan av foten. vad vill ni själva?



grab a pen and show me what you thinking.





is it just me?


hör ni musiken? nej, ni ser den bara. haha okej. jag vet den var fett dålig. men jag är trött. dåligt humör och skit. ska ändå ta risken och bege mig in i djungeln av indesign. under tiden kan ni klicka hem de ovan. nej men allvarligt. när värmen kommer är de här så jag! behöver bara köpa hem väskan & hängslena. för tänker er, instoppad transperant svart skjorta ihop med ett par höga nitshorts. ni kan inte se de? kanske bara mina tankespöken som leker. de kanske inte alls ser för jävligt ut. nej. de blir skit bra! så det så. HA!



has it ever cross your mind?

jag har väl alltid blivit klassad som en i mängden. aldrig den som varit smalast. inte den som varit störst heller. någonstans där emellan. ingen att jag lagt så mycket vikt på utan mest accepterat läget. har väl varit för lat/bekväm välj ordval själv för att vilja lägga energi på de. men bara för att jag ser ut som jag gör så har jag inte "rätten" till att klaga. jag har inte rätt att säga att jag inte är nöjd. de finns nog inget specifikt som jag vill ändra. jag är bara inte nöjd. jag har väl inte världens självförtroende. även om jag vet att de hade underlättat för mig något extremt. grejen är den att de alltid finns någon som har de värre. alltid någon som har lite ondare, är lite mer ledsna, lite mer nere. så de är därför jag inte få säga att jag har de jobbigt? för att folk tar illa vid för att de har de värre, som de påstår.de här med att en killkompis kommer fram till mig idag och ger mig en kram och ger mig kommenteren "oj, vad du är smal" efteråt. blev helt paff. vem säger så? bara stirra på honom skämtade bort det. men nu sitter de kvar. bildspelet spelas om och om igen i huvudet. är jag så smal? jag vet om att jag inte kan beskylla mig själv för att vara över viktig. jag har aldrig gått på diet eller pendlat enormt i vikt. vilket jag är tacksam över. vet flera i min närvaro som för all framtid kommer hatälska mat. men att vara smal precis över revbenen är jätte svårt. vilket jag är. jag har en ganska smal midja tack vare de. förstå att jag befarar att jag kommer bli tvungen att köpa skärp på barnavdelningen när jag blir stor, om de fortsätter såhär. nu är de säkert någon där ute. igen. som tar illa vid. men hallå?! vakna folket. man blir aldrig nöjd. aldrig. du måste bara lära dig att acceptera hur du är och hur du ser ut. men det att samhället acceperar mycket hellre en smal person än någon som har några extra kilon? ingen skulle få för sig att säga högt "oj, vad stor du är". "du är större än vad du upplevs när man tittar på dig..." nej, de skulle varken du eller jag. de vet vi. men varför? varför har vi tappat respekten för folk som är smala? bara för att jag är smal är jag inte hälsosam. folk har så otroligt svårt att förstå de. de påstår "men de syns ju inte...." nehe, de "syns" inte heller för de som är deprimerade. men de mår dåligt ändå. så vadå? bara för att de inte syns så kan jag stoppa i mig vad jag vill? bara för att jag inte går upp i vikt. de kommer nog en dag när allt sånt kommer lägga sig på mina höfter och liknande. har jag kvar mitt socker beroende är jag k ö r d . ingen som fattar de? ingen som fattar att smala människor också kan ha problem med vad de stoppar i sig? ingen människa är äcklig eller mindre värd för att de ser ut på ett visst sätt. vi är alla människor. tänk efter innan du öppnar käften nästa gång. du menar kanske inget illa.
men du anar inte vilka földer de ger!



håller du vad du lovar. håller dina vänner i dig.

håller vad jag lovar. ljuset idag. gaaah. -okej. jag lät som en bebis. men ni fattar.- de var överfint! blev typ bortskämnd på riktigt. alltså inte på låtsas.



öppna ögonen och glo.

ni har väl inte missat headern? nä, bra tänkte väl det! efter alla frågetecken och svordomar är den i alla fall på plats. tack annika! har även suttit och förstorat upp alla mina bilder hela förmiddagen. drygt med stora bokstäver! nu ska jag ta och designa min tidning. & även springa ut och ta några bilder innan vi slutar.



sova ensam är inte min grej.

jag hatar att trängas med en annan människa i en säng. folk måste nog hata att sova med mig med. tar hur mycket plats som helst, gärna över någon annan. hatar barhud mot barhud. men bara vetskapen om att man inte är ensam. att man inte somnar ensam. att man inte vakna ensam. de gör mig hel. finns inget bättre än att vakna upp bredvid en annan och känna tryggheten som personen utstrålar till mig. så ikväll kommer annika hit & sover. så tar vi bussen till skolan imorgon bitti ihop. mysigt! slipper äta frukost själv och har någon att diskutera tankar med.
& om annika har tid kanske hon kan hjälpa mig med headern som inte blivit klar än? hihi. är ju på tiden att den faller på plats. alla koder och sånt också för den delen. hoppas hoppas. håller tummarna!



detaljerna gör helheten.




kamera: nikon D40 med externblixt SB-400
fotograf: Linnea Birr
ämnat till: pappas "musikvideo"
bara 135 bilder kvar att ta...



a long journey starts with one small step.





life is a bitch. and then you die.

Livet blir vad du gör det till. Alla har dåliga dagar, alla gör misstag. Alla har bra dagar och alla har rätt att vara lyckliga. Ta vara på livet, du kanske inte vaknar imorgon. Dröm dina drömmar, lev i nuet och ångra inget av ditt förflutna. Livet är förkort för att ångra saker du ändå inte kan förändra.



varför tar inte all sig tid till sig själva?

ansiktsmask nummer tre. check!




var är zoégas när man behöver de?

om ni inte förstod min kreativa överskrivt så förklarar jag: jag fick oväntat besök! johanna kom och ringde på dörren, lika glad som alltid. prata med henne lite snabbt om veckan och hur helgen ser ut för oss. bestämde även att jag kommer och sover hos henne på onsdag. mysigt! men tror ni inte att jag inte hade något alls att bjuda på? ääh, hon får skylla sig själv över att hon är laktosintolerant. höhö. hann i alla fall städa gadrobben & golvet. nu ska jag på det igen. hejdå johanna! trevligt med dina 1timmars besök emellan åt!
p.s: jag ska gifta mig med johannas jacka. punkt slut. 



äta bör man annars dör man. äta gör man ändå dör man.

säger godmorgon efter nästan 14 timmars sömn. väl utvillad med andra ord. vilken tråkigt värder det är idag! usch. jag som tänkte gå och fota farmor idag.... aja, får bli en annan dag. idag får man väl unna sig allt de vädert inte kan ge en. så ska städa mitt rum ser ut som ett organiserat kaos här inne... och sen ska jag ta hand om mig själv, ansiktsmask på ansiktsmask. tvätta håret och sätta i hårinpakning och liknande. kanske en till film? låter i alla fall som om jag kan överleva den här dagen också. vi hörs senare!


trollar bort mig själv till kroatiskvärme. sommaren får mig att skina.




7 pounds.

7 pounds of meat to you guys. om du skulle råkat ut för en olycka där du råkade döda sju andra människor och du var den enda som klara sig. skulle du då ge något tillbaka till världen eller skulle du bara plåga dig själv med det? skulle du ta av de som fanns kvar av dig och hjälpa andra människor? killen vet vad han gjorde. en tänkande film där allt hamnar på plats till slut. lovade mig själv att se mer film haha. låter dumt va? haha. ser nästan inte alls på de. och då tänker säkert ni: varför går HON media då? jaadu, ska välja foto av en anledning?





we all need days to just take it easy.

alla har vi väl sidor vi inte är stolta över?
jag önskade att jag var människan jag vill vara.
människan som folk påstår "sprider lyckan runt omkring sig."
människan som tar sig an saker och inte ger upp för lätt.
kämpar på även när andra skulle förstå om du gav upp.
tror vi alla har klagat på oss själva,
folk i vår närvaro om att de är dittan eller dattan.
ändå säger vi att de är okej att misslyckas?
att ha sämre dagar?
när gav samhället oss tid till det?
inte idag, inte nu.



before i die.








minns ni kylan? minns ni hur vi klaga?



minns ni hur vi klaga?
minns nu hur vi svor?
minns ni hur vi frös?
jag vet bara att jag saknar det ändå.



eget tycke eller samhällets tänkande?

nu lär de ju sitta minst en människa där hemma & läsa det här och ta illa vid sig. men jag kan prata för mitt eget tycke. skulle aldrig kunna säga att en människa är äcklig för att den är tjock/stor/mullig/small/mager/spinkig/kort/lång osv. alla är vi vackra på sitt sätt! har alltid haft svårt att pressa i mig mat så fort magen börjar närma sig "mätt". jag tror jag kan räkna på fingrarna antalet gånger jag har blivit riktigt propp mätt. avgudar folk som tycker om sig själva, unar sig mat utan dåligt samvete och inte skäms över det. kanske gör de själv... men hatar att jag aldrig tränar, aldrig sådär mycket att jag känner att hela kroppen är slapp och slö. jag blir lite svettig och nöjer mig och går hem. förstår inte hur folk har hjärta att säga att någon kvinnokropp är ful eller fel! de är nog den punkten som berör oss kvinnor mest. eller vad tror ni?

om ett par veckor drar jag iväg till italien. fett mysigt. kameran ska med i alldra högsta hugg. ska bli bilder i floder. hihi. saknat snön! (!?!?) trodde jag aldrig. men bara för ljuset och stämningens skull. haha sån fotonörd, jag vet! det är tur dock att jag ska åka skidor. hade inte varit redo för sommarklädsen än. känner mig helt "fluffig" även om jag inte har något parti på kroppen att klaga på. men de sitter där. men för slappt på något vis. för hur gärna hade jag inte velat träna ihop kroppen till något sånt här?






i live on my own planet.

min värld står inte på samma plast för mig som för dig. för din värld står i alla fall under dig. du står med båda fötterna på jorden och kan hålla huvudet högt nog för att se allt som behövs se för en helbild. min värld är flummig. att världen försvinner iväg när jag själv står kvar. var hamnar jag då? jag vill inte tillbaka. aldrig mer lovade jag. aldrig. tror de bidrar mycket till varför jag över analyserar och har näst in till en synpunkt till allt. allt förutom det som rör mig & mitt psykiska mående. jag lovade mig själv att sätta mig själv i första handsval och lära mig att njuta av det som är bra. inte över analysera världen. men min värld känns som den redan har runnit iväg. som om jag står kvar och bara blinkar medans allt runt omkring mig spelas upp som en film. men de här är mitt liv. gör vad du vill göra med det. borde ni också göra!

vem sa att livet skulle vara enkelt?
-de sa bara att de skulle vara värt de.



the world pay me pack with a lot of angels


bild mig & Linn från början på höstterminen.
snyyyygg tjej!

tack vare er mina kära har jag äntligen chansen till att utvecklas till den människa jag vill vara.
änglar utan vingar. jag finns för er alla. är det minsta jag kan göra för jag har en helt underbar vänskapskrets.
tack ska ni ha!



gammalt är unikt.



I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way



Lookbook.nu



det här med ta "dagens" faller inte mig i smaken. vill ni motförmodan se vad jag bär dagligen spana in mig på http://lookbook.nu/linneabirr & se vad som passar er i smaken. 

nu ska jag gråta, eller ja, se på film!



en anledning är inte en ursäkt.

Herregud vad tiden går fort! man blir nästan rädd att man ska bli gammal & dö så fort man blinkar!? nä, kanske inte.
på eftermiddagen stack vi ner och tog bilder till arbetet "sport" till median. blev nöjd med resultatet. inte mer inte mindre. nöjd. jag har snygga kompisar. jävlar alltså! lyckligt lottad? (eller ska man säga tvärt om?) han precis retushera dem innan vi tog tåg till malmö och vidare. eller ja....
stack och fotade på bryggeriet gymnasium. skatekillar. killar i min smak. gud var härliga människor! & blir sjukt arg över att jag aldrig tog mig tiden att lära mig att åka när jag var liten. nu är jag så jävla feg att jag nog skulle slå ihjäl mig om jag skulle försöka idag. men bilderna blev fett fräcka.
3 hours of work did payed of in the end.
härliga människor det finns på såna här kreativa & galna platser? sjukt imponerad över att de kunde trilla och slå sig och ändå resa sig upp och åka vidare som inget hade hänt. hade typ legat kvar och svurit (kanske gråtit? hihi) innan jag ens närmat mig brädan igen. de måste ju typ vara skolade i hur man ska trilla så att de gör minst ont?
lämnade därför kvar datan i skolan och har inte haft tillgång till dator då jag sov hos en kompis inatt. spontant & mysigt. tjej jag trivs med. min klippa. synd bara att vi har så olika vänskapskretser...
försmak på gårdagens bilder:




p.s: den första bilden lär inte få hänga med och bedömmas då den inte passar inte temat " människor påväg". dessutom vet jag inte om jag ska ha alla i svart&vit? huum. vi får se! har inte hunnit med skatebilderna så ni får glo ögonen blinda på sofie istället med rubriken "dans" över sig.



a world of details.

ta mig på orden. livet, det går bra nu. riktigt jävla bra. sådär bra att man inte ens orkar hänga upp sig på de som stör en? att man inte ens lägger någon tid. man bara njuter över att är så jävla bra.
pappa kom här om dagen och frågade om jag ville ta bilder till hans "musikvideo/bildspel" till en låt på soundcloud. med tanke på att de är närmare tusen pers som följer min pappas hemmixtrade melodier kunde jag inte säga nej. men att fota 150 bilder på olika saker. de kommer ta tid. inte minst att de kommer verkligen tvinga mig till att bli kreativ. men vi kom i alla fall överrens om att de är temat "a world of details" så ska skrappa fram var enda liten ditalj vi upplever och ser varje dag. som vi kanske inte anmärker. men de är ju detaljerna som gör helheten. visste ni inte de? 

firade min pappa nu i helgen. gubben är 47 nu ju! men han är som en tonårig som äntligen kan få utveckla sitt intresse. han sitter dagligen och mixtrar musik. vet inte hur många gånger jag får skricka och be honom stänga dörren eller i alla fall sänka volymen. ombyta roller i min familj hu? idag när jag satt och räkna matte ville jag ha honom där som mentalt stöd. de funkar liksom bättre bara genom vetskapen över att de är någon där om du behöver hjälp? vet ni inte vad han gör då? trött som han är efter en dag på jobbet. jo han drar fram fottöljen och sätter den vid finbordet i vardagsrummet och ligger och slumrar till i den under tiden. grattar honom även för att han låg på någon topp tio spellista? så personen i fråga hade länkat en av hans låtar. haha. trodde jag aldrig! (känns hemskt att säga't men de är sant.) som jag sa, nästan tusen pers runt om i världen. kanske hjälper mig den dagen jag vill bort från sverige och jobba? hihih.
nej ska sluta. take care. you only live once, so make it to your own.



even if your feet hurts


you need to keep on waking. life will pay off in the end.
one day you will get all the things that you like to have.
you will get it because you deserv it.
you need to keep on waking. life will pay off in the end.
one day you will get all the things that you like to have.
you will get it because you deserve it.



a ordinary day can be a special day.

okej jag är "high on life." (med massa utropstecken!!!)
måndag morgon vaknar jag i en extra säng hemma hos annika ihop med linn. himla mysigt. filmen funkade inte som vi skulle se, så somna vid 11-12 i natt. fett skönt! sova måste man. så iväg till skolan & skrev "nationela" i engelska  sen medialektion (digitalt skapande). brädspel + fotoarbete med sport. "folk som rör sig." så blir tillslut ska det finnas tio bilder sport (orientering, roller & dans.) kommer bli hur bra som helst. tackar min kompis som ställer upp på roller-biten. för inte hade jag vågat göra baktåt volter och liknande? haha. hade slagit ihjäl mig! kommer bli skit bra i all fall. ni kanske får se de när allt är klart? vi får väl se.
nu ska jag vara duktig nog och sätta mig och plugga matte och hjälpa mamma med maten. undertiden tankas bilder över till datorn & batteriet till kameran laddas. jag är redo. wiiiiho!


random bild på annika för ett tag sen. underbara tös.



past is just past.

hitta något jag skrev för ett tag sen. laddade ord va? 

Skulle någon sagt till mig för ett år sen sagt att jag skulle få tillbaka allt det jag mist i livet.
Att jag skulle få en andra chans. Att jag skulle lyckas och bli den jag vill vara.
Inte svälja det jag tycker och tänker utan rakryggad kunnat stå upp för mig själv och inte bry mig om följderna.
Träffa kompisar som vill finnas vid min sida. Inte för att de är placerade där utan för att de trivs.
För att de har valt det. För att de tycker om mig. Mig som jag är. Jag hade inte trott på de.
Varför skulle jag vara värd det? Lilla ynka jag av alla världens människor. Jag sa i början på förra året att jag skulle bli lycklig på riktigt.
Jag skulle bli riktigt förbannat jävla lycklig. Sådär lycklig som man nästan tror är för bra för att vara sant.
Lycklig upp till öronen. Vägen dit har inte varit enkel.
Men bara genom att släppa och finna slutet på saker och människor som inte lät mig vara den jag är, tack vare det står jag här idag.
Tack vare det så är jag den människan jag vill vara. Jag är jag.




You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Du har något som inte ögat ser,
Du är så mycket mer.
Du är den som gör mig hel
Du är en del
En del av mig
Jag älskar dig
För att du alltid finns där
Och gör mig till den jag är

För mig är du allt.




my time is not the same as ours.

jag trodde jag hade all tid i världen. att jag skulle hinna även om jag "bara" skulle sätta mig vid datan lite snabbt. haha ni fattar hur jag menar? man tror att man har sådär extramt mycket tid och så slutar det nästan alltid med att man springer runt som ett få och skricker "VARFÖR BLIR DET ALLTID SÅHÄR!?!?" som tex. jag skulle jobba på förmiddagen idag och nu kommer pappas släkt och vänner för att fira hans.... vad blir det? 47 årsdag. grattis grattis pappa! gänget pappa har bjudit är nästan (alltid ) alltid sena. men idag, när jag har ont om tid, tror du inte att de är tio minuter tidiga då`?! haha vad är odsen? så när de kommer sitter jag insvept i en handduk med blött hår och osminkad. påtal om att jag har axelrerat nu de senaste minutertna. fönat håret, sminkat mig, klätt på mig & hälsat och sprungit tillbaka till datan för att sen ringa ett samtal. sen ska jag vara social. ni får ha det så bra och följa mitt nyårslöfte: sätt dig själv i första hand, lär dig priotera och planera. 

puuuuusss



even if words work doesn't means that sound does.

modell: frida (min syster) 
fotograf&retuchering: jag


bad speaking mouth.



weheartit.








we<3it



we like to be alone, but not to feel alone.

man blir djup när allting kommer omkring.
när man inser att man börjar bli stor och snart blir tvungen att stå på egna ben.

Att vara barn är underbart
så när vi väl har vuxit klart
är det dags att ta fart
så vi får en vuxen start
för att själv kunna skaffa barn snart

har ni tänkt på en sak? (ja, ja fine. ni har kanske tänkt på mer än en, men har ni tänkt på just det jag systar på?) att det alltid blir så att hela ens uppväxt möts man av folk som tycker man ska vara som alla andra. man ska inte sticka ut och göra för mycket oväsen, för då är läraren där och trycker ner en. man ska heller inte vara för tyst i närheten av sina föräldrar för då kan du få frågan om hur de är med dig och om du trivs med livet? ( som du skulle vara deprimerad tack vare att du är tyst av dig?!) är du människan som söker uppmärksamhet går dina vänner ( i värsta fall) och pratar illa om dig. det är inte bara dina ovänner som tycker illa om dig och försöker sänka dig för att känna att de höjer sig själva? varför låter vi inte folk i vår närvaro få vara den dom är? låta dem få utvecklas och välja den väg dom vill? för när vi sen blir större, får välja linje till gymnasiet, börjar jobba och skaffar barn och man så är det eviga tjatet om att du ska göra dig sed. att du ska göra ett intryck så att folk minns dig. så att du inte blir flickan/pojken i mängden. hör ni inte hur dumt det låter?
vi förtjänar alla en chans till att lyckas. vi måste bara vara modiga nog att ta chansen när vi får den!

( bilden har mer ett budskap än vad den är fin )



sleep tight.

hej hopp gummi snopp! 
dagen har gått så jävla fort. har hunnit med en ytterst seg mattelektion där läraren påstår att de ska gå fort och ändå tar dubbelt så lång tid på sig. ni fattar vad jag menar va? ytterst irriterande. haha eller jag som är lätt irriterad? hann sen även med två andra lektioner som kan sumeras som segt. hitta nummert till nordikfilm som jag ska ringa enligt arbetet. sen stack jag ut till fotostudion på skolan och ställde upp på lite modelering för min kompis linn. här är en tjuvkick: 


blogg försämrar kvaliten! :( 
nu spenderas natten ihop med linn. fett niiiice. nu blir de film efter flera timmars nerdrogande av 9gag & tattoos. love it. vill ni tatuera er en dag? i så fall var? :) 
aja. goooodnatt



flummigt är typ gummigt.

alla växer vi upp, eller ja. vi blir större i alla fall. alltid något liksom? för tänk om det var tvärt om? att desto längre du levde desto dummare blir du, du till och med blir mindre. förstå små vi skulle bli? vi hade fått bygga om hela världen. vi hade alla kunnat få plats i ett dokhus när vi blev gamla! vi skulle kunna begrava hur mycket folk som helst på en väldigt lite yta. tänker man som mig så blir världen väldigt flummig.

som min lärare säger: flummigt är bra! -and i'm like "how in hell can something like that be good!?" 




Don´t let anybody tell you how you should be, show them how you are instead.


nyår. oooppa! en kväll som jag vill minnas. så himla kul jag hade. allt var typ  p e r f e k t .



You only live once. -so you better prove that you diservs it!


trodde aldrig, aldrig att jag skulle ställa mig & säga att jag saknar snön. jag saknar inte kylan. usch nej! verkligen inte. fryser ändå, höhö. men det där vita landskapet, snön som täcker allt det där gråa och dystra. låter marken få vila ett tag. kan ni tänka er bilderna? gaaah! jag blir galen att jag inte har mer än typ två mappar vinterbilder FRÅN FÖRRA ÅRETS VINTER. :( var är snön? snön som ger jorden en mysigkänsla nu under vintern.
här får ni en gammal bild från förra vintern. myyyyyyyyys.



So you're the bitch that told the bitch that i'm a bitch, well listen bitch it takes a bitch to know a bitch, bitch!

lite sommarkänsla finns det allt i bilden. aja, med denna bild säger jag nu godnatt! 




standing in a walking-step.

var ute och gick med vovven igår. träffade även en gammal klasskamrat, himla glad att se henne igen! tog självklart några bilder även om det inte blev lika många som planerat, tack vare henne men men. här får ni i alla fall ett smakprov av vad jag fick på bild. 







bortskämd med havet så nära.



When someone tells you about their problems, it doesn't always mean they're complaining. It means they trust you.

himla härligt att ta sig till skolan idag och få se alla saknade ansikten. kommer dit med en maxad positiv inställning och så himla sugen på att få bli kreativ och sätta igång med alla nya arbeten! love it! men så står min lärare och predikar i mer än en timme om "alla individs plats i ett arbete/ att vi alla tar olika roller" känner mig jätte tagad och tycker de låter jätte kul att få göra ett grupparbete och testa på hur de är. tycker inte ni? men så inser jag att jag hamnar i en grupp där jag inte passar. blev så besviken. ska ta och prata med min lärare om de inte blir bättre. kan inte driva en grupp framåt by my own liksom!? så alla motivation försvann. poff. efter lunch fick vi se på film, skulle ha gått och fikat med annika. men ingen aning varför hon gick utan att vänta på mig? ;/ aja, får fråga henne imorgon. nu sitter jag ner krypt under täcket och pratar med ett gäng töntar i skype. nöje! 

annika jönsson



Hurting them with the truth is better than killing them with a lie.

Linnea




far far away. africa?

kamera: canon 60D 
fotograf & retuschering: jag
modell: linn tidén







sluta inte drömma, så länge du har hoppet kvar har du allt.

hittade en del bilder från i sommras. vad tycker ni? ger det någon känsla av värmen och sommaren i stockholm? aja, mycket nöje!



fotografiska i stockholm. kan inget annat än älska stället. gud! (för er som inte vet är det en utställnings loka för fotografier). man ska satsa högt sägs det, så varför inte satsa på att också få ha sina bilder hängande på de här väggarna en dag? åååh.

praid 2011

praid 2011 -lill babs 

praid 2011

praid 2011



let's try if life works.

okej, jag ger mig. det funka inte längre. jag svalde min stolthet & skaffade denna blogg. kände att det var dags. att det äntligen var dags att ha en plats att skriva ut och visa upp mina idéer. för hur härligt är det inte att kunna visa upp sina resultat av det som insperera en? (foto, texter i alla dess form och olika citat, sen vet man inte om det dyker upp någon modegrej och liknande i framtiden.) jaja, det lär i alla fall bli en plats som är personlig. en plats som är jag. välkommen!

nu ska vi se om vi lyckas med alla dessa koder & headern... haha!