i have the right to be loved.

det mesta kändes fel igår. mitt psyke rör om alla känslor och blandas till ilska. ilskan går ut över fel personer. jag gör fel val. mycket blir fel. men ett fel närmare rätt i alla fall. så sprang runt på stan igår efter skolan innan jag drog till grannbyn för att träffa en nära vän. lyckades komma hem med en del guldkorn. skorna är tänka att ha istället för mina älsklingar (uggsen) när slasken dyker upp. tror de kan liva upp de mest mörka dagarna i vinter. fina är de. lik så som halsbandet och örhängena. jag är inte så mycket för guld. men det här var riktigt snyggt?! å örhängena är bara så jag. gick på nästan 500 spen o de är väl inget o klaga på? 








999 värre saker jag redan gjort.

tvingade mig själv till skolan idag. både psykiskt och fysiskt kändes det jobbigt. var inte på humör. men jag var tvungen det fanns bara ett rätt val att göra och så fick det bli. två lektioner sen njöt jag av ensam tid med min underbaring, annika ihop med lite glass o så. mys. somnade när jag kom hem vid två och vaknade tre timmar senare med feber, halsont och huvudvärk. blir ingen utgång ikväll. ska banka upp halstabletter och alvedon vid min säng. krypa ner o se på film. kanske unnar mig min trejde kopp te idag också. jag som hade så mycket jag egentligen behövde göra idag. men nä, måste ta hand om mig. har även avstått träningen den här veckan. det är nästan det värsta av allt. hängigt. 






lockdown.

skulle kunna lägga en massa tid på hur min dag har varit. dalar och toppar. arga miner och glada sådana. blandad dag. men fortfarande känns dagen som en av de bättre på länge? går på lyckorus. ska straxt plugga hade jag tänkt innan johanna kommer hit. mysigt. så länge får ni njuta av detaljer från min outfit idag. 






i had a dream i was king. woke up, still king.

fotograf: robin persson
model/retuschering: linnea birr
kamera: nikon d90 






bring it on bitch!

nu satsar vi måndag. ny vecka helt enkelt. hoppar in i den kreativa världen med slutartid och bländare och manuella inställningar. repitition av gamla grunder. åkte till helsingborg ihop med ina för att få fram våra bilder. kastar in bilderna i datan imorgon så får se hur de blev då helt enkelt. lyckades även hinna med en plåtning till ett skolarbete för robin. bara längtar tills jag kan mumsa i allt det goda. här nedan får ni två tjuvkick på kläder o styleing. men en del bilder blev riktiga BAM bilder haha. avslutade även dagen med en körlektion med min mamma. det börjar ta sig... eller inte.  
fotograf: robin persson



släpp henne fri.

det är komiska med att ha halva släkten som bor i stockholm är att när vi alla står och sjunger "ja må hon/han leva" så höjs ljudvolymen asevärt när vi kommer till skottkära/rullebör. alla vill överrösta haha. men det är väl så det ska vara? här är några bildern från dagens mysande. 



just let me hold you.

somnade sju igår kväll. precis som jag lovade min vän. måste ta hand om mig och få bort alla påsar under ögonen... vaknade 15 timmar senare. tur att jag tackade nej för att gå ut igår....! så nu ska jag straxt jobba och senare dyker släkten upp för att fira min syster. byxmyndig och allt. stor tjej ändå? hjälp vad tiden får fort. 
snart ett år sen. 



music is what feelings sounds like.

skolan har ju varit igång sen i onsdags. känner mig inknuffad i en främande värld som jag inte minns hur man tar ser ur. mycket är kaos. men jag skapar det själv. de vet jag. och därför löser jag det också. just idag mår jag som jag förtjänar. jag var ute i röjde inatt. många bomber släpptes och undra hur mina ansikts uttryck såg ut under kvällen haha! kvällen var kaos. har aldrig varit med om något liknande.  
bilder från i vintras.





music is what feelings sounds like.

skolan har ju varit igång sen i onsdags. känner mig inknuffad i en främande värld som jag inte minns hur man tar ser ur. mycket är kaos. men jag skapar det själv. de vet jag. och därför löser jag det också. just idag mår jag som jag förtjänar. jag var ute i röjde inatt. många bomber släpptes och undra hur mina ansikts uttryck såg ut under kvällen haha! kvällen var kaos. har aldrig varit med om något liknande. 




Alla vill till himlen men få vill ju dö.

ber om ursäkt. mitt internet har legat nere sen i onsdags. kanske förtjänade de? ett tecken från ovan typ? aja tycker ändå ni ska få veta vad jag gjorde i förrigår. jag var på malmö festivalen (i malmö - inte helt otippat va?) träffade en gammal barndoms vän som jag verkligen märker att vi har vuxit ikapp varandra igen. att sidorna jag tycker om finns kvar. en relation o ta vara på. festivalen bjöd på bland annat mycket välkända och kända ansikten, kapten röd men kvällens guldkorn var ändå timbaktu. kärlek. 
-tyvärr har jag inga bilder på min gud. både för mörkt och för kort vidd i mitt objektiv för att det skulle bli bra. surt, ledsamt och irriterade. men tvyvärr sant-




BAM there is a beeeed in my room.

första dagen i skolan. mycket att se fram emot och satsa och sträva efter. året kommer bjuda på mycket och jag har höga förväntningar! härligt att få se en hel del saknade ansikten också. efter skolan har jag monterat ihop min nya säng som kom hemlevererad hem till döören, även möblerat om min rum och övningskört. bra dag helt enkelt.  



woke up and i feelt alive.

då jag sov i lomma inatt tog jag bussen där ifrån redan vid tio, för att hinna gå och träna ihop med min kämpe. på tiden att jag rör på mig! hemma igen började jag klippa i gamla frida, chic, solo och feminina tidningar. moderepotagen klipptes ut och sitter nu istället på insidan av min gadrobsdörr. lite inspration liksom. nu väntar jag in min mor som ska färga min ofräsha utväxt. vad skönt det ska bli att bli av med den lagom till att skolan börjar imorgon. jippi....!!



take me to a better place.

gick längst med stranden igår. ilskan låg som ett lock över mig. kunde inte tänka klart. världen är orättvis. hård och ond. ringde en vän som kom och höll mig sällskap. mycket uppskattat att han tog sin tid! stranden är min fristad. bästa platsen på jorden. här är en bild från havet igår.



one day i will have the things that i deserve.

tjuvkick på lägenheten




you have no idea how strong you are.





when we share dreams they become more real.

vaknade med huvudvärk,  illamående, svettig och varm (haha kanske för att jag sover med SOVAs varmaste vintertäcke mitt i sommaren...). men nä, med andra ord, jag fick stå för gårdagens intag. men jobbade i stort sätt hela dagen i det fina vädert. & nu precis har jag varit ute och övningskört för första gången. ååh förvånadsvärt roligt faktiskt!! så nu sitter en dusch mer än rätt. -missa inte att jag börjat ta tag i min lookbook igen. checka ---> http://lookbook.nu/linneabirr 
-sommaren 2011, england-



.

hej! jag kan inte sova. jag tänker för mycket. på allt. har levt i min sommarlovs-bubbla. den sprack i natt. hur ska skolan gå ihop nu? finns så mycket som jag måste lägga energi på om min vardag ska gå ihop. jag tror inte jag fixar de. om folk bara visste vem jag har blivit och är idag. om alla människor påminde sig själva om att ge alla människor i sin omgivning en andra chans. en chans att ta emot och läsa av när någon byter riktning. jag har gjort nya val sen du lärde känna mig. jag väljer nya vägar. alla människor passar inte ihop. tvinga inte ihop två puzzelbitar som inte passar. även om de har samma mönster. fejka inte ihop det. nej hela min världsbild börjar få sig en regäll smäll på käften. den är ond och falsk. det bara är så. hej då!



you are amazing. -danny saucedo

har precis varit på mf (malmö festivalen) och stött på både nya och gamla ansikten. så himla härligt! hatar det alltid (tyvärr) kommer finnas människor som man trivs så himla bra med men skulle aldrig klara av att umgås själv med. men kanske lite så livet är? det sjukaste är ju när man inser att vänskapskretserna går ihop på helt andra sätt än vad man trodde från början. min värld är för liten! men malmö, sån här stämning är bara så himla underbar. ikväll kände jag mig verkligen levande. jag kände att jag fanns.
-gamla bildern från i våras-



omg this is crazy and i fucking love it. because i can!

japp japp. kom hem idag. en kompis mötte upp mig på centralen o sen körde han mig hem (lyx!) o så umgicks vi på vårat vis, mycket prat o glada skratt. satt även barnvakt fram emot kvällen. mysiga små barn. ihop med en fluffig fällande hund. har mycket jag ska hinna med imorgon så på tiden att jag går och lägger mig. hjälp i morgon smäller de! hej då...... ja till vadå? ni får väl se. nattinatti.
två bilder på min kusin.



i'm not a drive-by.


förutom de att jag ser sur ut av solen i ögonen
skor, converse // byxor, veromoda // jeans skjorta, second hand // ryggsäck, fjällräven kånken // hängslen, h&m // höger handens ring, glitter // vänster handens ring, guldfynd
-annika jönsson



släpp henne fri.

mötte upp annika och hennes kompis dennis lite efter lunch. blev att utforska ung08 i form av militärfys, rullstolsrace, tattuering (mamma du kan vara lugn, bara "vattenstämplad".) och glasshäng. när dennis senare stack iväg till jobbet gick jag och annika i stan och njöt av en mysig fika. inte alls fel faktiskt! haha. när jag blev själv i stan o kunde gå runt i lugn och ro hittade jag ett nytt läppstivt och en kavaj. och för er som intresserarer, epiditen på H&M trodde jag var minst 25.... haha skulle sett hennes min när jag sa att jag inte kunde bli clubbmedlem då åldersgränsen är 18 år! haha. så söt. har hört att jag ser äldre ut. men kom igen!? 25.... hahah hade underlättat en del med alla åldersgränser om alla hade samma syn på mig!!



helheten kan vara dålig men sålänge det finns detaljer som är bra finns det hopp.

åh vad denna dag har gjort mig lycklig! lyckades nämligen träffa annika på stockholms gator. umgicks med henne och henns skaoutgäng. haha det märks att jag inte lever samma liv! undra vad de tror om mig efter att de hört all catch-up mellan mig och annika.



i tried i failed i got up and i try again.




the music in my head gives me headache.

några bilder från idag!



the sun is going up.

morgonpass på gymmet som mormor och bonus morfar har tillgång till -check
äta en stadig frukost -check
unna mig en tallrik med blåbär och mjölk -check
så nu ska jag klä på mig och göra mig redo för att sticka in till stan och möta upp mormor och bonus morfar. ja vi får se hur dagen utvecklar sig. sjukt skönt.



you will understand.

sitter på tåget till andra breddgrader. behöver få en paus. andas ny luft nu sista tiden innan skolan börjar. ska jag fixa det här så måste jag kämpa. men jag måste hitta krafterna till det också... & därför beger jag mig till stockholm i några dagar. ladda om batterierna så kallat. guld värt! det är precis det här jag behöver.



you raise me up.

skor: dinsko, byxor i skinimitation: ginatricot, svart tröja med spets i rygg: new yorker, jacka/kavaj:ullared earcuff:glitter ringar: stylebykenza/guldfynd, glitter, åhlens.



trodde aldrig att jag skulle bli en av dem som lyckades bryta en gammal vana.

djupa långa inlägg. här är ett till för er som inte har ett liv utan vill läsa om mitt--->
på dryga tjugo tränings tillfällen på gymmet, ett antal gruppträningar, ett x antal paowerwalkar i byn och en hel del rundor med hundarna. har jag äntligen börjat känna av ett resultat. uppe på att jag rör mig mycket mer, har jag lär mig att tvinga i mig mat på rätt tid. stoppa i mig rätt saker. tidigare kunde jag gå och äta saker för att få en kick i systemet. för att klara en liten stund till utan att somna eller falla ihop när jag svimmar. jag åt och drack fel. jag skippade viktiga och stora måltider. små åt hela dagarna med massa blodsockerstigande ämnen som faller lika fort som de högs. jag var aldrig riktigt pigg. kunde sova bort hela dygn. utan att få i mig det jag behövde. mat. nu börjar det äntligen komma narturligt. narturligt som det borde vara. att äta. folk gör det dagligen och tyvärr finns det allt för många som inte tar hand om den kropp de har fått. jag har lärt mig att inte sova bort hela dagarna utan att behålla dygnet som det är skapat. sova när det är som mörkast och gå upp och vara vaken under de ljusa. tack vare det har jag fått tillbaka något jag inte trodde jag någonsin skulle få uppleva igen. jag känner av min hunger. jag känner att jag har en kropp. en kropp som klarar av mig. som jag behandlar med omsorg och kärlek. för det är jag värd. jag lärde mig. jag bröt mig gamla mönster. valde ett nytt och jag är stolt. stolt över att jag lyckas. att jag varje dag kan gå ur sängen utan att känna att jag ska svimma. gå runt med huvudvärk och oron över att jag inte kommer kunna stoppa i mig något. jag börjar känna resultat på de val jag unnat min kropp att göra. jag har långt kvar innan jag är nöjd. innan jag når mina mål. men jag tog ett steg i rätt riktning. & jag kommer att fortsätta gå precis samma väg.



looks so different but are almost the same.

 min kära kusin sov här i natt. lika mysigt som alltid. glad att jag har henne. vi delar mycket numera. det bästa med att ha sin kusin som en nära vän är att man aldrig kan bli ovänner. man blir tvungen att umgås ändå! & sara delar mitt fotointresse (som är en underbar bonus!) så vi gav oss ut...




don't let the dress wear you, you wear the dress.

linn hittade en ny klänning tidigare under dagen innan hon kom hem till mig. med ett leende bar hon den kvällen ut. sjukt fin. gillar den skarpt. så här får ni några fler bilder på hur hon bar upp den.



i wanna be her. i wanna be me.

världen har börjat snurra på ett nytt sätt. ett sätt jag inte känner till. kommer det bära eller kommer det att brista? just nu vet jag inte. just nu känns det ganska bra. jag behöver det här. jag behöver en ny syn på livet. jag behöver mogna och bli stor. att vara osäker och känna efter. det passar sig inte just nu. jag måste släppa taget om det gamla för att kunna utvecklas på nytt. jag vill vara den jag vet att jag kan vara. den personen jag själv kan vara stolt över. personen som folk uppskattar. personen som upplevs som sig själv. inte faller på andra utan står för den hon är. för hon vet. hon vet vem hon är och förneckar det inte. hur världen än ändrar sig så vet man, hon står för den hon är.



death will be at your doorstep.


tacos på menyn // looks like a damn flower // efterrätt blev det också // i form av chokladfondy & frukt +mumsiga popiga popcorn // mitt manliga sällskap -robin // och mitt kvinliga, linn.



let us trie if this will works out.

glömde att ställa klockan så vaknade vid halv ett och har städat sen dess. toan, köket, mitt egna rum. förstår inte hur det har kunnat bli så smutsigt haha. men snart så är jag klar och kan ta hand om mig själv istället. för om en stund får jag besök. så nu kör vi!!



jag får göra vad jag vill. jag är inte bara din. du får göra vad du vill. du är inte bara min.

jag borde gå och lägga mig innan jag yttrar mig om något jag inte kan stå för i efterhand. eller att jag lämnar ut någon. men det finns en del människor, som inte blir äldre hur gamla det än fyller.




pik till dig min vän...

det finns människor som alltid försöker vrida och vända på allt. inte till deras fördel utan nackdel. de vill att man ska känna ånger och be om ursäkt. det vill få sin vilja fram genom att man ska tycka synd om dem. hur kan de tro att det kommer någonstans i livet om de inte ens äger någon självrespekt? folktypen drar sig till mig. folket äcklar mig.  skaffa er en godsyn till er själva. en positiv sådan som gör att ni utvecklas.så länge ni inte har respekt för er själva kommer ingen annan ha det heller. väx upp. varför ska det vara mer synd om er än någon annan? det är ert egna fel. ingen annans. aldrig. så länge ni använder tekniken för att komma någonstans i livet. -välj inte samma väg som mig. jag orkar inte med det. ni är precis som alla andra. särbehandlingen sker inte. ni är inte värd min tid.



en ursäkt till att misslyckas är en anledning till att lyckas.

vänta ska bara gå och dö lite... har alldeles för snygga vänner för mitt eget bästa. robin i egen hög person. du är allt för bra du min vän.




svampbob fyrkants kusin skulle jag tro...

i get high if i want to. okej just kidin'! mamma tyckte det här såg ut som en svamp. haha måste hålla med henne.. det är en blomma. en gul sådan. (någon kanske är färgblind?)




someday i will find my own ordinarie way of walking.

 tnu har jag precs duchat och klätt på mig. ska straxt hem till mikael för att träffa mia och fredrik. sen drar vi vidare ut utanför malmö ikväll. trevligt trevligt. här får ni några bilder på hur jag ser ut.



när det du ser inte räcker till, titta närmare.

gick upp i tid i morse för att bli klar med båda mina distrikt. kred till mig själv! lyckades även spendera lite tid till kameran. bytte min objektiv till standard och satte på +4 makrofilter och begav mig ut i trädgården för att se vad den bjöd på. blommor och humlor. letterly! så så fick det bli. närbilder på blommor och humlor från trädgården. måste lägga tid på min kamera så jag lär mig den. så här har ni. den sista är jag mest nöjd över. (hoppas ni antecknar det!!)
alltså, jag använde: nikon d7000, 18-50mm, makrofilter +4, stativ och reflexskärm.



mitt namn borde vara volvo. -jag rullar.


// hoppas ni tycker om mina fötter som blänker i grillen // somrigt dukat // mat som stod saverad för att ätas // pappas (egentligen farmors) egengjorda potatissalad. mums //



you where never born.

inte nog med att jag går i skolan och sitter och spånar idéer för att få er nissar där ute till att intressera er av reklamen ni ser. skulle kunna tänka mig att jobba inom reklamkomunikation (som det så fint heter) när jag blir stor. jobbar redan väldigt nära med reklam. jag är sista personen som ser reklamen innan den når kunden/mottagaren. har då jävlana mig varit flitig med det. för till hösten är det nämligen mitt fjärde år. satsigt! (haha okej, hade jag inte gjort det hade jag aldrig kunnat köpa min älskling eller unna mig någonting känns det som...) som idag, spenderade 3 timmar med reklamen ute i solen då jag tagit dubbla distrikt. pengarna behövs... hurtig tjej!



you are my sunshine.

sitter och slänger i mig frukosten. ajabaja! men ska både hinna med att träna, träffa rebecca och jennifer och åka hem till johanna. tror det ryktades om att jag skulle måla hemma hos henne. så vi får väl se. sjukt taggad att se dem alla. saknat dem.
maten som saverades här hemma för några dagar sen. sommrigt.



let the feeling go.

nikon d7000/18-105mm/uvfilter -linnea birr