andas in och andas ut.




a lá klänning.

tänk er den här kläningen ihop med vackra sommarbruna ben, långt mörkt hår, rött läppstift, höga klackar och brun väska med fransar. mums! jag är kär i min nya klänning. tack mamma. tack. -bilden är dock inte rättvis-




valborg börjar nära sig.

finns många saker man måste hinna fixa inför traditioner. har allt färdigt och klart. nej, förutom, vad ska jag ha på mig? var ska jag sova? okej, har väl egentligen bara det stora hela klart. vi får se hur kvällen slutar. men taggar! kommer bli så himla kuuuul. valborg 1 maj är ett datum jag vill minnas.

bild
kamera: Nikon D90 
Motiv: Porslins hand jag fick av min farmor för många år sen. sätter personligen högt värde på den. något jag håller varmt och hjärtat.



you said that you felt so happy that you could die.

varit i lund med mamma hela dagen. fixat lite inför valborg och sommaren men framförallt min systerst konfermation som är om en vecka. tänk att de har gått två år sen jag själv stod där? nervös så jag vet inte vad med en överfull kyrka. nu vill jag ha värme. gärna 25-30+! det är inga problem. jag ska bli BRUN med stora bokstäver i sommar. ikväll blir det stäket med familjen. mysigt. 
bild från när jag var och fira johanna i vintras. fruktansvärt illa att bilden blev så dålig med hennes kompakt kamera. aja, maten är i alla fall minst sagt mumsig!



alla människor är värda en andra chans.

ångrar mig inte en sekund över att jag gav henne en andra chans. att jag tog tillbaka mitt första intryck och verkligen lärda känna människan. alla förtjänar det. hatar dessa trångsynta männikor som går runt och säger att de hatar ditan eller datan och inte tänker prata med personen ifråga. vad är er anledning? hur gamla är vi? går vi på dagis? blir riktigt illa mående faktiskt. usch! så att jag framstår som falsk för andra, det är deras problem inte mitt. jag har inte gjort något fel. det är du och ingen annan som problemet ligger hos. tack för kvällen alex.




jag ser ett.... träd.

insprationen till att plocka fram kameran är på minusläge. & jag ber om ursäkt. saknar all kreativitet. börjar tvivla på mig själv. kommer jag att nå alla mål jag vill uppnå? jag kan om jag vill. det vet jag. de senaste dagarnas kreativitet har gått till att fortsätta mitt ritande av något annorlunda träd. känner ni igen den?
kamera: nikon D90 -skolans kamera-



ensam hemma men mat på bordet.

från att inte kunna laga omelett för ett halvår sen och nu lyckas mixtra ihop pasta cabronara. -jo jag vet! jätte enkelt att göra. värsta studentmaten typ men gott blev det och stolt blev jag! tycker själv att de är en utvecklig. kanske en dag kan flytta hem ifrån ändå. måste väl bara lära mig att tvätta själv också. 




nu kör vi!

gick och la mig i tid igår kväll. är uppe med tuppen för att hinna iväg och träna lite såhär på morgonkvisten. ganska taggad faktiskt. nä nu måste jag plocka ihop resten av mina prylar och inte missa bussen. vi höres sömntutor!




en himla massa borde men för lite måsten.

det värsta med att vakna upp, hemma hos någon annan, är att bli tvungen att ta sig hem i sitt tillstånd. mitt tillstånd var bra fram tills jag insåg att jag blivit förkyld och halsen gör ont! fan fan fan! jag vill inte bli sjuk. hade tänkt kötta gymmet idag men två timmars bussfärd fram och tillbaka ihop med ett träningspass som kanske gör mig ännu sämre? vågar inte. så för att känna mig lite duktig ändå har jag handlat på mig nyttig mat och dryck. mums! nu ska jag skriva klart min engelska. men vad ska jag klottra ner på mitt papper då?




just live it up today.

efter riktigt god mat nere vid hamnen i lomma ihop med johanna och hennes mamma. tack för en otroligt god måltid! frågade en gammal kompis som jag inte träffat sen i sommras om vi ville på fest. trevligttrevligt när man kommer dig och inser att man redan känner igen en massa gamla lomma ansikten. himla glad att se dem igen! blev en ganska lugn kväll så drog hem vid två. hoppas ni också hade en bra fredagkväll!

jag måste välja. måste gå nånstans. 
bild -weheartit



i wanna be your friend not your enemy.

att ha känslan i kroppen att man inte räcker till. att man aldrig är tillräcklig. det knäcker en tillsist. veckan har varit jobbig och mycket som rört sig. inte lätt när man vill vara den lättsama positiva människan som alltid finns där för alla. & inte nog med det så är det skolarbete att ta tag inför nationella. så för att närma mig steget att hamna på fötter igen spenderades fredageftermiddagen med annika ihop med kameran. allt för länge sen! 





the worst thing you can do to a girl is to compare her to another girl.




letat i min arkiv.




ska vi göra något äckligt.

står helt stilla i mitt arbete på mediaproduktionen. men ska efter lunch iväg till ett företag för att erbjuda ett arbete. ska bli kul! därefter ska jag till läkaren för att operera. är det okej att vara nervös? för nervös är bara förnamnet!




kära älskade underbara rara sara.

efter besöket i malmö med pappa begav jag mig hem till min kära kusin i gamla rosengård för att hjälpa till med lite fotoarbete till skolan. blev en hel del mys ihop med film & god mat. hoppas hon fan nytta i min hjälp. himla härligt att få träffa henne själv för en gångs skull & inte behöva drass med alla andra släktingar vid släktkalassen. här får ni en bild sara fixa till på mig till temat "kontrast". 




fyndar på andrahandsbutiker.

har sen en vecka tillbaka lovat min pappa att hänga med ut till seccondhandbutiker för att leta efter olika ting till festen han ska på på lördag. han går verkligen helhjärtat in & köper både nitarmband, fejktatueringar samt ska han även låna sin brors gamla skinjacka ihop med mitt gamla löshår m.m. temat är rockNroll om jag inte missminner mig. lyckades även komma hem med en ny bokhylla. ska måla om den till vit sen ska de nog bli riktigt snygg i mitt rum! så länge får den stå inne hos mig i sin träfärg.




we have some catching up to do.

ursäkta, mitt nätverk har spökat hel helgen. så här får ni höra vad jag har haft för mig! spenderade min fredagkväll ihop med min syster. gick ut och åt. varsin pizza slutade med. begav oss sen hem med yttligare unande föda i form av godis. fruktantsvärt ohälsosam fredag i allmänhet. usch! men ak, vad mysigt vi hade hon & jag. kära syster.





inspirationen ligger på minussidan & inga roliga bilden på min dator.

nu börjar äntligen naturen ge utslag av våren. alla dessa knoppar som börjar sticka fram. några bilder jag hann fota innan jag jobba idag! tjäna nästan två timmar på inställd lektion, så här har ni. nöjet är på min sida!









when the sky is falling.

sitter & försöka plugga. när en gammal kompis från italien börjar skriva till mig. på hackig engelska lyckas han förmedla att han har kvar en skräpbit med en pingvin på som jag gav honom i samband med att jag åt vitchoklad inlindad i ett täcke. skräpet visste jag inte var jag skulle göra av så jag gav den till honom. har man ingen papperskorg skappar man en? haha! & han har behållt den. vet till och med var den är. sött eller bara läskigt? jag vet inte. & när jag frågar varför svarar han mig "you know that i'm italian boy." jaaha vad menar han med det liksom? -låt mig får tillägga att detta var snart två år sen.

saknar dig sommar.



la musica.

vaknade precis och ska om mindre än en timme ta bussen till lund. ska nämligen möta upp robin för att sedan åka & träna ihop. även försöka hämta lite skolarbete i skolan. får hoppas att de är öppet! trots allt studiedag idag. aja. måste äta och packa väskan nu. hoppas ni får en toppen dag! 




skönheten blev ännu finare.

innan jag bestämde mig för att färga håret såg det ut såhär (bild ett). taskigt gulnyanserat hår med gråa/över blonderade slingor på toppen av håret. röda dip dye's som höll på att tappa sin chokade effekt. såg nästan oranga ut? haha. färgskalan it is. säkert en mörk utväxt på drya tre cm. "mitt hår blev ändå bättre på bild än vad det egentligen var."
kände att det var dags. köpte en svart färgning (två stycken) & två guld/bruna toningar. mest för att sätta tillbaka pigment på mitt blonda hår. efter tre timmar.
wolla! black it is. har nästan börjat vänja mig nu. blir inte rädd när jag ser mig själv i spegeln i alla fall. men känner redan att jag trivs så mycket bättre i de. billigt & godkänt resultat! 



without you.

har precis kommit hem efter att powerwalkat runt den årlig tipsrundan på otto pers gård. ställer man inte upp för friluftsfrämjandet när det väl gäller? haha. pappa som ska sitta ute i kylan och leverera grillkorv till barn & vuxna som kommer tillbaka. är inte ett dug avundsjuk på den kylan. nu ska jag strax börja plugga min matte & läsa min engelska. ååh vad jag ligger back i skolarbetet. fan. 

jag vet inte om ni förstod det med min svart/vita-upp&nerbild att mitt hår nu mera är svart. eller är det mörktbrunt? jag vet inte.



over the rainbow.

började morgonen med att jobba och städa. allt för att bli klar i tid för att träffa släkten på pappas sida. trivs fruktansvärt bra i de umgänget. med god mat & gott sällskap kunde inte dagen blivit bättre. väl spenderade timmar helt enkelt. att komma två i årets påsklek ska jag allt minnas. börjar bli bra på de där. haha. i alla fall: glad påsk på er alla!






det finns en fingerfin linje om vad man yttrar sig om.

nu får du vara nog. du ska väl ändå inte skryta på någon annans bekostnad? skryta över något som inte ens rör dig. bara var tyst. snälla bara håll din käft stängd. jag ska få möjlighet till att berätta det jag vill för mina nära. detta bullsh*t gör mig fan illa mående. att du inte ens känner av när det är bäst att bara svälja och låta bli att prata. tänk innan du talar unge man. 




i spegeln står någon annan.

jag känner inte igen mig själv. var är jag påväg? det tar sin tid att vänja sig när man väljer nya vägar. stänger gamla kapitel och börjar om på nytt. på en blank sida där jag själv får bestämma vad som ska hända här näst. i vilken riktning jag ska gå och vilken fot jag ska sträcka fram. känner att jag lever i min egna fantasi värld. men det känns som jag. som jag har fått en andra chans till att visa världen vem jag är. ni får stämpla mig. tolka mitt budskap hur ni vill. jag kommer ändå vara jag. jag har rätten till att finnas i denna värld lika mycket som alla andra. det har vi alla. nu ska jag ta tag i mitt liv. släppa alla relationer som tar mer än vad de ger. anstränga mig i skolan så jag kan gå ut med betyg jag känner mig stolt över. ta upp kontakter som jag håller på att tappa. börja träna regelbundet och börja äta ordentlig. inte slarva med maten. stoppa i mig rätt saker och bli nöjd när jag gjort mitt bästa. lära mig att de är okej att misslyckas och att vi lär oss utav det. jag ska må bra. jag ska bli riktigt förbannat jävla lycklig.




gammalt blir till nytt.

minns ni skjortan jag köpte tidigare i veckan? den från var från en av stockholms seccondhandbuktiker. den som var så skrynklig. haha. tog kraften till mig och strök för andra gången i mitt liv. köpte även nitar som jag fäste längst med ena fickan och kragen. väldigt nöjd! snyggt blev det. 




call me an artist because i draw attention.

fint väder med ett älskat sällskap.





denna skrynkliga skjorta fick även följa med mig hem. ska pimpa den med lite nitar så ska den allt bli proper nog att användas. dessa seccondhandbutiker gör mig lycklig. älskar guldkornen man kan hitta. 
det bästa med ikväll måste ha varit när vi av ett spontanryk tog oss in till stan för att gå på bio. -gratis. like it. grattis biobiljetter & gratis meny ihop med en film så är Linnea & Johanna ut i fingerspetsarna. this means war. riktigt bra rulle må jag säga. vi höres. vi synes.



njuter lite till.

när man får slå sig ner efter en lång dag. avnjuta jordgubbar med chokladfondy och grädde ihop med puzzel läggande med mormor, bonus morfar och johanna. förgyller ens kväll. livet på en pinne.



a walking holiday.

att traska gata upp och gata ner genom stockholms innerstad tar på krafterna må jag säga. men det är det värt. det är så himla mysigt att göra ett miljöombyte och koppla bort verkligheten från det som väntar där hemma. nu är jag bortrest och nu är det nuet som räknas. 




i get a felling.

medan jag sitter på tåget upp till stockholmstad med alldra bästa så låter jag er ta njutning av fingerplockade bilder från weheartit.com/swebitch. är fett taggad inför vår resa till sveriges huvudstad. yeah. nu kör vi!!



i wake up in the sound of music.

there will be an anwser. let it be. 
dagens schema är fullbokat. jag ska plugga både samhäll, engelska och matte. jobba och packa. måste även städa genom att damsuga mitt rum och delar av ovanvåningen. för att hinna med är jag uppe med tuppen. ganska komiskt. längtat efter lov för att få möjlighet att sova ut. & när de väl blir lov så ställer jag klockan för att hinna med allt. hoppas ni njuter av denna söndagen för min skull.